Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 15:19

Beatris60, to super
życzę szybkiego powrotu do zdrowia :ico_sorki:
jak dobrze, ze masz taką fajną ginkę, ze jak masz problem to dzwonisz di niej :ico_brawa_01: świetna sprawa na pewno czujesz się bezpieczniej
a syrop to chyba najmniej szkodliwy jest

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 wrz 2008, 09:54

czesc

my juz po gince, wszystko jest ok :-D dzidzius rośnie i my też :-D
niestety nadal nie znam płci :ico_placzek: , cała nadzieja w usg 3d ale na nie umówie sie dopiero za dwa tygodnie bo teraz mąż nie da rady a chce też iść

z usg dzidziuś wychodzi 4 dni starszy więc to nie duża różnica i nie zmieniam suwaczka

a mój mąż znowu mnie zaskoczyl w sobotę teściowa wyciągła nas do sklepu gdzie słyszała są podobno tanie ciuszki dla bobo , no ale mieliśmy pecha i ubranka 56 i 62 były akurat zliczone bo jakiś remament robili ale oglądałam ręcniczki i kocyki a mój mąż mówi "no to jaki wybieram-przecierz i tak kiedyś musimy kupić czemu nie teraz" i kupiliśmy zółty polarowy kocyk i niebieski ręczniczek po kąpieli :-D
chyba go zakupy dla bobo wciągnęły :-)

no a teraz zmykam- ide walczyć z pisaniem pracy bo jak byłam w piątek u promotora to mu sie koncepcja zmieniła i połowe mam do wyrzucenia i zrobienia na nowo :ico_zly:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2008, 10:18

Ragazza :ico_brawa_01: dla męża

to 3d najlepiej w 22 tygodniu zrobić bo wtedy już serduszko dokładnie można zbadać. tak mi w poprzedniej ciąży mówili, teraz też potwierdziła ginka.

ja chce żeby już był czwartek!!!!!

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

30 wrz 2008, 10:40

czesc dziewczyny!!!
ja juz po wszystykiemu. wiem ze jest juz wtorek ale dopiero dzis doszlam do siebie. spalismy cale 2 dni. masakra. ale bylo suuuuuuuuuper. my zadowoleni, gosce zadowoleni i wszystko sie udalo extra!
dostalam nawet ciuszki dla dzidzi w prezencie. sa sliczniutkie. kaFTANIKI, DRESIKI I MNUSTWO INNYCH TAKICH RZECZY DLA DZIDZI I KOCYKI TEZ. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no to teraz juz moge sie skoncentrowac tylko na ciazy.
zdjecia mam ale na innym kompie to jak przerzuce na moj to wam wkleje. juz niedlugo. :-D buziaczki mamusie... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Beatris60

30 wrz 2008, 12:37

jedwabna super że się udało, że zadowoleni jesteście, a ze strony gości miło że takie prezenty też przynieśli :ico_brawa_01: czekamy na fotki.

ja poprałam, poprasowałam, tera kończy się zupka gotować, zaraz poodkurzam, zjem i jade xero załączników do pracy robić.

manenka co dziś z Tobą?????

Awatar użytkownika
Ragazza555

30 wrz 2008, 13:21

jedwabna, super że się udała zabawa :-) i prezenty porzyteczne :-)
czekamy na zdjęcia :ico_brawa_01:
to 3d najlepiej w 22 tygodniu zrobić bo wtedy już serduszko dokładnie można zbadać. tak mi w poprzedniej ciąży mówili, teraz też potwierdziła ginka.
no moja ginka też mówiła żeby zrobić koło 22 a z moich planów wychodzi że będzie to 22 wiec super :ico_brawa_01:
ja chce żeby już był czwartek!!!!!

ciekawe czy bedzie dało sie określić płeć dzidziusia?
ja to się strasznie nie mogę doczekać

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 14:37

cześć dziewczyny
dopiero jestem :-D
musiałam z mężem załatwiać wszystkie papiery na policji o pozwolenie na dłuższy pobyt, bo mąż dostał kolejna umowę z pracy już na stałe bo tamten okres próbny się skończył :ico_brawa_01:
ale bieganiny było, a to po akt ślubu a to zdjęcia zrobić, a to umowę z pracy zabrać
na ale wszystko już załatwione :ico_brawa_01: '
Ragazza555, szkoda, ze jeszcze nie wiesz co to będzie, ale możesz swoją dzidzię, w 3d zobaczyć :ico_brawa_01:
dla męża należą się :ico_brawa_01: chyba bardzo wciągnęło go robienie zakupów :-D
szkoda, ze promotor znowu dał ci dużo pracy, pewnie już ci się nie chce pisać
:ico_brawa_01: za wizytę udaną, zdrowa dzidzię i nawet starszą o 4 dni :-D

Beatris60, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziękuję, ze się o mnie pytasz
a czwartek juz tuż tuż :-D , za 2 dni :ico_brawa_01:, oby bobas pokazal co tam chowa między nogami :-D

jedwabna,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
że wseele się udalo
prezenty świetne i co najważniejsze przydatne :-D
teraz tylko czekamy na fotki :ico_sorki:
no to sobie pospaliscie 2 dni :ico_brawa_01: , wesele to męczaca sprawa a wiec odespać trzeba

Beatris60

30 wrz 2008, 17:34

ciekawe czy bedzie dało sie określić płeć dzidziusia?
Z olą w tym tyg lekarz okreslił bez problemu, mam nadzieję że i teraz tak będzie :-)

pojechałam xero zrobić do pracy dyplomowej i weszłam do kolezanki do sklepu, z dziecięcymi rzeczami, wybrałam wstępnie wózek, na str www.tutek.pl model piotruś. tylko z m kolor wybiore ale to już po usg :ico_oczko:

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

30 wrz 2008, 18:15

pada, pada, zimno jest :(

Przenieśli mi USG na 10 X, ale to znowu może ulec zmiania, ponieważ godzina mi nie pasuje ;/ mam nadzieję, że tylko godzinę uda mi się zmienić :) 10dni i może coś więcej o Dzidzi będę wiedziała ;)

W niedzielę, dokladnie(podobno) 5 miesięcy przed rozwiązaniem, prawdopodobnie czułam, że Dzidzia kopie :) piszę, że prawdopodobnie, ponieważ jeszcze nie wiem jakie to jest uczucie, i może to była tylko pomyłka. Mam nadzieję, że niedlugo przekonam się jak było :):)

Pozdrawiam Przyszłe Mamusie :)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 21:45

Beatris60, fajny wózeczek, fajne ma kolorki
a ty chcesz wózek bez skrętnych kół albo bez prowadnic??

niktusia, to za pewne były koniaki :ico_brawa_01: , później je będziesz czuła dokładnie, bo będziesz wiedziała jakie to uczucie :-D
ja już dokładnie wiem kiedy Michale kopie :-D
no to jeszcze się naczekasz na USG, ale to już niecałe 2 tygodnie, a więc powinno szybko zlecieć :-D

wiecie co dziewczyny
ja już tak mocno się czuje związana z synkiem :-D
codziennie z nim rozmawiam :-D
aż mi tak miło :-D
jak ja lubię jak Michael się porusza to taka żywa istotka jest w moim brzuszku :ico_brawa_01:
dobranoc

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”