donatka26 - szybkiego powrotu do zdrowia
Moje dzieci mnie zszokowały ze spaniem. Wczoraj już o 18 padły, a dziś wstały 0 8.00

Jutro mamy księdza, ale sprzątanie zrobię jutro... bo dziś się nie opłaca

donatka26, zdrówka i udanej szybkiej przeprowadzki
donatka26 - szybkiego powrotu do zdrowia
miłego i udanego wypoczynkuJa zmykam sie dopakowac i jedziemy na wieś. Wracamy w niedziele. (
no to miały spanieMoje dzieci mnie zszokowały ze spaniem. Wczoraj już o 18 padły, a dziś wstały 0 8.00.... oj, fajnie tak by było codziennie
moj tak wlasnie spi. klade go o 20 i wstaje o 8.30 zazwyczaj, wiekszosc razy musze go o tej h budzic bo by spal jeszcze dluzejMoje dzieci mnie zszokowały ze spaniem. Wczoraj już o 18 padły, a dziś wstały 0 8.00
dziękujemygraz 100 lat 100 lat dla syneczka spoznione ale szczere
tak było jak Szymuś była sam... mógł spać cały dzień... Asia to żywiołowe dziecko, ona wogóle nie musi spaćgraz1974 napisał/a:
Moje dzieci mnie zszokowały ze spaniem. Wczoraj już o 18 padły, a dziś wstały 0 8.00
moj tak wlasnie spi. klade go o 20 i wstaje o 8.30 zazwyczaj, wiekszosc razy musze go o tej h budzic bo by spal jeszcze dluzej dlatego dziwie sie ze on ma jeszcze drzemke w dzien
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość