marta kurujcie sie,zapalenie pluc to juz nie zarty

a my niedawno wrocilismy z basenu.mielismy tam jechac z madziorka ale konrad byl chory.super miejsce

no i niestety z Tomkiem nie jest dobrze na zakupach. Na jakies mniejsze bez wozka sklepowego nie ma szans. A jak jeszcze w sklepie są zabawki to masakra. BEz samochodu nie wyjdzie. Przed swietami poszlam do sklepu po pare drobiazgow. Tomek przed sklepem zrobil histerie ze nie chce isc do sklepu tylko po schodkach na dol do fryzjera. Wzielam go na sile to obrazony stal przy drzwiach z nosem w szybie. Aż w koncu własciciel sklepu (tata mojej znajomej) mowi do Tomka by z nim poszedl. Wiec ten zadowolony wzial tego faceta za reke i łazili sobie po sklepie ( a ja robiłam zakupy), później dolewali wode do karpii i Tomek pilnował czy nie uciekną. Ogólnie Tomek jest bardzo rozpieszczony a to wszystko moja i mojej mamy winafela, twoj Kondzio to super chlopak![]()
![]()
moja ALa ciagle idzie w swoja strone na zakupach
zgadzam się, bardzo wydoroślał. Dużo zdrówka wam życze. Kurujcie sie.i tak jak mowilas Franio strasznie sie zmienil z buzki,taki duzy juz wyglada i ma slicznie policzki na ostatnich fotkach,boska ma buziulke!!
to wspolczuje kregoslupu. Tomek na szczescie od poczatku chcial byc niezalezny. I na początku ciagle jezdzil w jezdziku chicco a pozniej raczkowal. Nie interesowalo go gdzie go mama prowadzi bo wiedzial ze napewno w malo interesujace miejsce.bo ostatnio całe dnie spędzam w takiej pozycji
a rzeczywiscie. To chyba dlatego ze posta mi wywalilo na kolejną strone.a patrz jak dziwnie,skopiowalas kawalek postu kasi,k
my głupawkę poniedziałkowa mamy, ja z rozpaczy ze to początek tygodnia, a Ilonka to nie wiem.ilonka gosia co wy tam popijacie albo popalacie ze tak wam sie w glowie kreci![]()
zprosilybyscie na imprezke a nie tak same...
haha moze zawsze marzylas o sony,nie wiem co mi do glowy ta sony weszla..hihih
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość