hej
Mam dośc tych upałów, od jutra ochlodzenie
Dziś byłyśmy na wizycie,oczekałysmy się ponad godzinę
, osłuchowo wszystko w porządku, katar też przeszedł
,malutka wazy już 4700 g
.
Co do kropel to nam kazała podawać 3 razy po 10 kropli (Espumisanu), polecała tez Bobotic.
Mała ma plamki na twarzy, lekarka stwierdziła, że alergiczne, obstawiam truskawki, wczoraj zrobiłam pyszny koktajl.
murchinson to niefajnie z tymi szczepionkami, ja zawsze dzwoniłam dla pewności dzień wczesniej i rezerwowałam. My idziemy 22.06 , podliczyłam z lekarką , musimy przygotować ok. 700 zł
A stosujecie plasterki emla?? sa podobno teraz bez recepty, ale lekarka móiwła, że nie zaleca się ich stosowania przed ukonczeniem 3 m.z.
koroneczka Liwia nawet dzielnie upały znosi, dzis i wczoraj nawet w dzień ładnie spała
markotka współczuje nocnej akcji Krzysia, ja tez tak raz miałam, akurat jak męża nie bylo, dobrze, że Pola mnie nie wołala, płacz takiego maluszka jest straszny.
Liwia tez ma takie napady płaczu, czasami widzę, ze brzuszek dokucza, ale często na rekach sie uspokaja, więc już może wychowuje nas sobie
My kapiemy codziennie i stosujemy Oilatum, emulsje, szampon i krem (ale nie codziennie malutką kremuję)
emilia za miesiąc Tosi , długo u Was ten pepek odpada, u nas odpadł po tygodniu.
Trzymam kciuki za szybka poprawę z oczkami
zoola moja córa tez ma ciekawe pomysły, trzeba miec oczy dookoła glowy, ale widzę, że jest zazdrosna, teraz sporo czasu spędza z teściową, ona przeważnie odbiera ja z pkola i spedza z nią popołudnie, jak jesteśmy same we trójkę to strasznie wymyśla, Liwia płacze to ona tez marudzi
Dziewczyny ile wczesniej idziecie do księdza w sprawie chrztu???