Marcia,
Gadalam z Moim mezem i doszlismy do wniosku, ze nie zdecydujemy sie na ten aparat niestety, finanse wziely gore nad zachciankami moimi...... przepraszam za klopot!!
Wkurzające jest to że zawsze trzeba sie liczyc z finansami

Ja tez bardzo chętnie chciałabym miec takie urządzonko, ale mając w najbliższej perspektywie takie wydatki każdy kolejny grosz się liczy.
szkoda

ze nie ma na to szans, bo fajna sprawa, ale cóż jest masa ważniejszych rzeczy do kupienia dla dzidzi. Mi sie udało przez przypadek w sumie bo akurat bylam w anglii i miałam kase, gdybym byla w waszej sytuacji tak jak jestem właściwie juz teraz to tez pewnie bym sie nie zdecydowała.
Aha i to zaden kłopot zapytac wiec ok - Gosiu
Byłam dzis u lekarza - i znów antybiotyk - ledwo zyje taki mam katar, ból głowy i kaszle mnie strasznie, czasami to az tak dusi

!!!
Lekarz powiedział ze musze wziąć antybiotyk bo to bezpieczniejsze dla dzidzi niz przechodzenie tej choroby bez leków - trudno skoro trzeba - brac bede!!
Ale żle sie czuje z tym że praktycznie od samego poczatku ciąży ciągle na lekach, - biedne dzieciatko
Pozdrawiam serdecznie i uciekam na herbatke!
Aha zrobiłam sobie syrop bardzo dobry na przeziębienia - nie wie czy znacie taki. Robi sie go z cebuli, miodu i cytryny. bardzo dobry, lekarka mi o nim przypomniała i zaraz sobie zrobilam jak przyszlam, ale pewnie wypije dopiero jutro jak cebula pusci soczek i zmiesza sie z miodkiem i cytrynka! -
Polecam wszystkim przeziębionym
Jak coś to pisac napisze dokładnie jak sie go robi jak któras nie wie!
no teraz juz naprawde koncze.
trzymajcie sie ciepło i ZDROWO!!!