Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2008, 09:10

a ty chcesz wózek bez skrętnych kół albo bez prowadnic??
hmmm wogóle sie nad tym nie zastanawiałam...a ten nie ma? co dają prowadnice czy skrętne koła? już nie pamiętam jakie w emaljungu miałam z olą :ico_wstydzioch:
ja już tak mocno się czuje związana z synkiem
chyba dużo daje też poznanie płci, nadanie imienia, istotka w brzuszku przestaje być bezosobową fasolką a staje się ukochanym synkiem lub córcią...już nie mogę się doczekać jutra...ale b późno mam bo na 18.30. sama tak wybrałam bo chciałam żeby mąz na pewno poszedł a on późno wraca.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 11:02

cześć dziewczyny
pogda w miarę, najważniejsze, ze nie pada :-D
a mi dziś synuś niespodziankę zrobił, budzę się patrzę na brzuszek no i urósł :-D w końcu mój synek postanowił pokazać , ze rośnie :ico_brawa_01:
hmmm wogóle sie nad tym nie zastanawiałam...a ten nie ma? co dają prowadnice czy skrętne koła? już nie pamiętam jakie w emaljungu miałam z olą :ico_wstydzioch:
już tłumaczę uważam , ze to jest bardzo ważne, bo rok pracowałam jako niania i miałam wielki wózej bez prowadnic i skrętnych kół i się ciężko prowadził a tym bardziej kiepsko skręcał, jak szłam po miescie i wymijałm ludzi to musiałm sie nieźle nagimnastykować, a jak przyjechałam do siostry to ona ma wózek ze skrętnymi kołami prowadzić go mozna 1 palcem i tak samo 1 palcem skręcać) a więc to ważne
tak wyglada wózek ze skrętnymi kołami (przednie koła się skręcaja i wózek sie bardzo lekko prowadzi)
http://www.allegro.pl/item440569847_woz ... ysylk.html

a tak wyglada z prowadnicami ( to są połączone beli z kołami co powoduje bardzo łatwe skręcanie wózka)
http://www.allegro.pl/item446063517_x_l ... kolor.html
chyba dużo daje też poznanie płci, nadanie imienia, istotka w brzuszku przestaje być bezosobową fasolką a staje się ukochanym synkiem lub córcią..
dokładnie masz rację :-D
.już nie mogę się doczekać jutra...ale b późno mam bo na 18.30. sama tak wybrałam bo chciałam żeby mąz na pewno poszedł a on późno wraca.
no to juz jutro , ale fajnie ,mąż pewnie też nie może się doczekać :ico_brawa_01:
a jakie to będzie USG 3G??

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 paź 2008, 14:16

czesc dziwczynki
u mnie pogoda znowu sie popsuła :ico_placzek: i rano padało, teraz niby nie ale jest straszny wiatr i chyba nigdzie nie będe wychodzić, no chyba że mnie najdzie :ico_oczko:

a wogóle ostatnio mam strasznie długą dobę bo nie mogę coś spać, wieczorem męcze sie do 1-2 a budzę sie już 4 albo 6 tak ze spie max 4 godziny, nie wiem co sie dzieje ja to strszny spioch byłąm przed 12 to z łóżka mnie zerwac to nielada wyczyn był i teraz zamiast wyspać sie na zapas :-D to ja chyba mam aklimatyzacje do nocnego wstawania

a dzwonili do nas wczoraj teściowie że przywieźli wczoraj paczkę z wózeczkiem :ico_brawa_01:
ale zobacze go dopiero w piątek bo dzisiaj do nich nie jedziemy bo mój P wróci później z pracy :ico_placzek:
a tak wyglada z prowadnicami ( to są połączone beli z kołami co powoduje bardzo łatwe skręcanie wózka)
http://www.allegro.pl/ite...ja_4xkolor.html
o to mój wózeczek :ico_brawa_01: no to chyba dobry zakup

a co sądzicie o ?
takich body
http://www.allegro.pl/item449268397_ale ... lonik.html
i takich pajacykach http://www.allegro.pl/item447522688_ale ... _krat.html

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 18:04

o to mój wózeczek :ico_brawa_01: no to chyba dobry zakup
to jest bardzo dobry zakup :ico_brawa_01: , zobaczysz jak dobrze się prowadzi i skręca :-D
bodziaki i pajacyki pierwsza klasa :ico_brawa_01:
a dzwonili do nas wczoraj teściowie że przywieźli wczoraj paczkę z wózeczkiem :ico_brawa_01:
ale zobacze go dopiero w piątek bo dzisiaj do nich nie jedziemy bo mój P wróci później z pracy :ico_placzek:
ale super :ico_brawa_01:
ja swój zobaczę dopiero na święta

Beatris60

01 paź 2008, 18:18

a jakie to będzie USG 3G??
tak, 3D

dzięki manenka za wyjasnienie i że zwróciłaś na to uwagę, muszę to przemyśleć w takim razie i pooglądać jeszcze inne.

ja dziś włosy farbowałam, potem prace oddałam do sprawdzenia i dzień zleciał.

oto ja w nowym kolorze:
Obrazek

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 18:26

Beatris60, fryzurka super, kolor ekstra już pisałam na tajnym ale tu sie powtórzę, bardzo ładnie ci w tym kolorze i te ciecie ekstra :ico_brawa_01:
jak patrze na ciebie to tez bym sobie pomalowała i jakoś pocieniwala włosy :-D
tak, 3D
super jakość :ico_brawa_01: wszystko będzie widać :-D

Beatris60

01 paź 2008, 18:31

super jakość
no tylko na takie chodze bo tylko takie jest u mojej gin :-) widać super, naprawde.

[ Dodano: 2008-10-01, 18:33 ]
nie wiem czemu mi suwaczek nie przeskakuje, przecież to już 22 tydzień leci, czyli 6 m-c....

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 18:37

nie wiem czemu mi suwaczek nie przeskakuje, przecież to już 22 tydzień leci, czyli 6 m-c....
bo on tak trochę dziwnie skacze, ale pewni w ciągu paru dni powinien przeskoczyć

[ Dodano: 2008-10-01, 18:39 ]
no tylko na takie chodze bo tylko takie jest u mojej gin :-) widać super, naprawde.
a jak to widac??
tak skórę , włosy takiego normalnego bobasa widać??
tak jak na żywo??

[ Dodano: 2008-10-01, 18:41 ]
właśnie znalazłam w internecie jak wygląda takie USG
rewelacja :ico_brawa_01:
wszystko widoczne :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-01, 18:43 ]
http://www.ultramedica.pl/usg_4d_3d_ciazy_plodu.html
to link to tej stronki z USG

Awatar użytkownika
Ragazza555

01 paź 2008, 20:02

Beatris60, super fryzurka i kolorek :-D :ico_brawa_01:
http://www.ultramedica.pl...iazy_plodu.html
to link to tej stronki z USG
ja się właśnie zastanawiam czy do nich nie iść na usg 3d bo to u mnie w Kraku jest tylko cene też mają zabójczą :ico_szoking:
bodziaki i pajacyki pierwsza klasa
chyba kupie takie w pakach bo taniej wychodzi tylko jeszcze nie wiem jaką wersję kolorystyczną dopóki nie znam płci

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

02 paź 2008, 09:18

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

obiecane zdjatka z wesela :-D

[ Dodano: 2008-10-02, 09:55 ]
a jeszcze wam troszke moich zdjec powklejam :-D :-D :-D jak sie juz z nimi rozkrecilam... hihi
to juz poprawiny. z moim ojcem. chcialam wam pokazac jak mi bylo widac brzuszek. bo jest juz ogromny. manenka masz dobrze ze jeszcze nic ci nie widac. bo ja to musialam sobie radzic na weselu. a az mnie brzuch bolal bo sie tak mocno scisnelam zeby wlasnie brzuszka nie bylo widac. ale i tak troszke bylo widac. dobra wklejam pozostale zdjecia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
alez sie rozpedzilam z tymi zdjeciami... fiu fiu ale jeszcze kilka :
Obrazek
Obrazek
no to chyba tyle :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pozniej jeszcze wkleje wam zdjecia mojego brzuszka bo juz jest na prawde pokazny. i o dziwo nigdzie mi sie nie przytylo indziej. wchodze w kazdy moj ciuch. jedynie w brzuch mi wszystko poszlo. i z tego sie bardzo ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i juz 6 pazdziernika ide do ginki. juz sie nie moge doczekac. dzidzi kopie jak szalone i moj maz nawet czuje juz bardzo wyraznie. buziaczki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”