gosia888 nie planuje miec juz dzieci ale nie jestem szczerze mowiac za spirala poniewaz slyszalam o roznych komplikacjch....
U nas dzis pogoda do bani,az nic sie nie chce....
hmmm, ja tez... ostatni to tak troche drastyczny przyklad - babka miala wypadek i mimo ze to zwykla stluczka, spirala sie jej jakos przekrzywila, ona nie wiedziala, po kilku dniach dostala dopiero strasznego krwotoku i ledwo co ja wyciagneli z tego... jedno co zyskala, to ze zeczywiscie nie bedzie miec wiecej dzieci, bo musieli jej az macice operowacnie planuje miec juz dzieci ale nie jestem szczerze mowiac za spirala poniewaz slyszalam o roznych komplikacjch....
tak, ale ja nie mam kamieni, to był atak z podrażnienia poprostu, więc szkoda troszke się ciąc. mój bioenerg. powiedział to samo co mój lekarz i też odradził cięcia. dziś zjadłam nawet sos ciężkostrawny i odpukać więc może sie uda bez operacji.Beatris60, myślę podobnie jak kwiatunio, ,moja mama miała kamienie na woreczku
kobieto, masz cudowne, grzeczne, spokojne i nad wyraz inteligentne dziecko - zamiast ryczec to sie ciesz i w sumie zagon ja do gotowania, chyba to lubi???wróciłam dziś do domku,robie obiad a Julka do mnie"zamiast robić obiad to zajmij się swoim dzieckiem!"![]()
bryyyy, ja to juz w ostatecznosciszkoda troszke się ciąc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość