witam poniedzialkowo, z pracy... nadal jestem sama (jeszcze ten tydzien), wiec nie bede pewnie czesto zagladac...
yoanna, dalas malej pierogi z grzybami? to chyba ciezkostrawne, nie?
pewnie pomyslalas o borowikach, a nie borowkach...
nas wczoraj zalapala taka ulewa jak bylam z mala na miescie i na cmentarzu u Mamy (wczoraj minal miesiac od smierci

), ze jak doszlam do domu, to sala nadawalam sie do wycisniecia... wygladalam jak strach na wroble, mokra od stop do glow, biale spodnie w blocie do kolan, nogi w klapkach na paseczki - czarne... o gosh...
Dzisiaj tesciowa z mala, bo Pan po nocy - ciekawa jestem jak ta Jej temperatura dzisiaj...
Wczoraj mala miala 38,5, po podaniu panadolu 37,5, a po spacerze znowu 38,5

Na noc znowu dalam Jej syropek, a dzisiaj nie mierzylam rano, bo Zuzia spala.
Mi sie wydaje, ze moze ida Jej jakies dalsze zeby i przez to ta goraczka - mala strasznie wpycha palce do buzi tam z boku gleboko - no nie wiem... oby Jej to szybko przeszlo... Moze jutro Pan pojdzie z Nia do lekarza jesli nic sie nie zmieni - na wszelki wypadek niech ja obejrzy pani dr - ostroznosci w takich przypadkach nigdy za wiele...
dobra, spadam, bo mam kupe roboty...
moze pozniej jeszcze zajrze...
milego dnia
mmuaaa
[ Dodano: 2009-07-06, 08:30 ]
aaaa, dzisiaj pani, ktora sprzata w naszej firmie przyniosla mi dwie sliczne bluzeczki dla Zuzi - Ona skads dojezdza i tam stoja z takimi ciuszkami, wiec ja prosilam, ze gdyby byly koszulki, majteczki, albo krotkie spodenki, to niech mi kupi... Kupila dwie bluzeczki bawelniane, w kolorowe paseczki i na ramiaczka :)
[ Dodano: 2009-07-06, 09:01 ]
aaa, poczytalam w necie o fotelikach na rower dla dziecka...
nie bede jednak kupowac, bo jest napisane, ze takie male dziecko, nwet jesli samo juz stabilnie siedzi - nie powinno jeszcze jezdzic w foteliku na rowerze, bo ma za slaby kregoslup... Niektorzy pisza, ze dziecko mozna juz sadzac w wieku ok. 1,5 roku, inni, ze dopiero 2,5-letnie dzieci moga tak podrozowac...
no nie wiem, ja sie wstrzymam chyba...
[ Dodano: 2009-07-06, 09:19 ]
Acha, i dziekuje za komentarze na N-K
[ Dodano: 2009-07-06, 11:06 ]
dzwonilam do tesciowej - wlasnie jest z mala w parku - nie ma goraczki, tesciowa mierzyla jej temperature, mala miala 36,7