aga216, no i jak tam, spacerek się udał ?
ewelcia1245,
Dobrusia, zacznę się chyba rozglądać za jakimś używanym, chyba,że nic mi się nie spodoba to nowy kupimy. Mam nadzieję,że Martynka polubi
tabogucka, ostatnio miałam wrażenie,że mam mało mleczka i dlatego mała tak się denerwowała i oprócz tej herbatki co piję z hippa kupiłam sobie te tabletki co polecałaś lactinatal i wczoraj wieczorem wzięłam jedną tabletkę i dziś już dwie i kurcze widać poprawę od razu
Jak Martynka jadła koło 18 to aż wypuściła cyca z buzi i fontanna mleka poleciała na całą jej buźkę
Super są!!!
Byłam z dziewczynkami u lekarza,no i Karolinka na szczęście już lepie. Wyniki się polepszyły ale musi być na diecie i oszczędzać się
Martynka waży równe 6kg i ma 65cm
troszkę się zmartwiłam,bo przez 4 tygodnie przybrała tylko 400g. Myślę,że przez te nasze wyjazdy jak Karolinka leżała w szpitalu,bo jadła w dłuższych odstępach niż zwykle i spała całe noce po całym dniu w podróży. Muszę powalczyć o to moje mleczko.
No i powiedziałam lekarce o tej rączce no i się zmartwiłam,bo powiedziała,że nie jest pewna czy przypadkiem Martyśka nie miała uszkodzonego barku albo złamanego obojczyka przy porodzie, tym bardziej,że rodziła się z rączką...
Zbadała ją dokładnie i powiedziała,że ma asymetrię,a do tego te prężenia nóżek dochodzą i musi ją neurolog zobaczy
Najprawdopodobniej na tą rączkę i na tą asymetrię będzie musiała być rehabilitowana ale to już neurolog zdecyduje o wszystkim. Jutro będę dzwoniła,żeby się zarejestrować. Ciekawe na kiedy będziemy miały wizytę