Dzien dobry
I ja juz jestem z wami
U nas weekend minal niezle,byl troche dlugi bo az 3 dni ale to wiecie ze tutaj mielismy swieto w piatek(3.10.) No i fajnie tak sobie pobyc razem,bylismy tez u tesciow i bylo Ok,i na tej wystawie tez bylo super,jak zawsze sa tam duze sale i chodzi sie i oglada wszystko mala Nicolka dostala balona i juz po 10 - 15 minutach jej peknal.. a nawet sie nie wystraszyla.. I Marcusek byl grzeczny i sie ladnie rozgladal ogulnie bylo Ok.
A tak pozatym to wlasnie niedawno moje dzieci wykapalam,i teraz Nicolka przed chwilka zasnela,a Marcusek juz sobie spi od 12 00 wiec jeszcze chwilka i sie obudzi
Powiem wam ze albo Nicolka jest za mala albo ja niewiem.. ta ciastolina co kupilam malej to ja wogule nie interesuje..
ja jej pokazuje ja mamy to sobie lepic itd.. ale Nicolka pozostaje niewzruszona..
i tylko wyrzuca ta ciastoline ze stolu na podloge i gniecie w raczkach tak od niechcenia..
tam na tym opakowaniu pisze ze to jest od 3 latek.. wiec moze Nicolka ma jeszcze czas na zabawy ciastolina..no sama niewiem..
I tak to wszystko ok,moj mezulek za niedlugo bo w srode bedzie mial operacyjnie wyciaganego zeba..
ja juz sie boje .. bo ten korzen jest za krotki i musza go usunac ale operacyjnie.. i pozniej bedzie w domu az sie zagoi mu tam i domyslam sie ze pozniej moj maz moze byc troche nerwowy bo jak mu juz usuna tego zeba to go moze rwac i ssac i to moze bolec a wiem ze taki bol bardzo wplywa na uklad nerwowy... no ale damy rade i jakos to bedzie
I bede gotowac mezowi nie normalne obiady a jakies papki.. i dlatego dzisiaj jedziemy na zakupy
U nas tak strasznie silnie wieje wiatr ze to szok..
i jaki on jest zimny... i raczej na spacerki nie idziemy.. dopiero na zakupki..
Gabi a dziekuje na tej wystawie bylo fajnie,pochodzilismy,zobaczylismy i bylo Ok.A jak tam z nocnikowaniem u was?? Emilka caly czas juz ladnie robi na nocnik?? A moze tez zaczyna i podpatruje zeby siku do ubikacjii zrobic.. ?Albo woli nocniczek??
Magdalena super zdjecia Antosia,ale powiem ci ze te loczki to mial boskie.. i tak mu pasowaly.. teraz wyglada tak powazniej i doroslej a przy tych loczkach to taki calkiem inny.. Ale urosna mu jeszcze loczki
Fajne orginalne foteczki
A ja chcialam sie wam pochwalic ze Nicolka juz nauczyla sie sama pedalowac na tym swoim traktorku normalnie bylam i jestem w szoku
za ktoryms razem sobie usiadla na traktorze przechylila sie bardziej do przodu i zaczela pedalowac a ja bilam jej brawo.. no taka zwariowana mamuska..
A moze ja wam tez pokaze troszke fotek moich dzieci.. potrwa chwilke
Milego dnia i buziaki dla was..
[ Dodano: 2008-10-06, 14:05 ]
A fotki moich dzieci wkleje pozniej,bo wlasnie mi sie Marcusek obudzil.. buziaki papa