Fintifluszka, ale Pola jest silna
a jaka szczęśliwa
super zdjęcia
Martynka też ładnie zabawki łapie rączką ale tylko lewą, prawą łapie np. pieluszkę czy kocyk i trzyma bardzo mocno
Jak ją zainteresuje jakaś zabawka to przekręca się na boczek i próbuje ją złapać albo tak będzie się wyginać i nonono przesuwać,że w końcu do niej "dojdzie"
Blanka26, ja też uwielbiam te chwile jak już dzieciaczki śpią i można usiąść w ciszy przy komputerku albo jakiś fajny film w tv obejrzeć,a nie tylko bajki
Nie wiem czy by nie powiedzieli ale np. tego,że miała jedno bioderko luźne nie powiedzieli, jak byłam u pediatry jak miała 9 dni to zdziwił się,że jeszcze nie mamy ustalonej wizyty na usg bioderek,bo ma luźne jedno i trzeba skontrolować. Zrobiłam wielkie oczy,że nic nie wiem,a ten do mnie: "ooo to nie powiedziałem przy wypisie???"
Więc to różnie bywa
Synkowi koleżanki przy porodzie pękł obojczyk,a ona się dowiedziała o tym jakieś 3 dni po porodzie, przez przypadek,bo położyła maluszka na boku do spania i akurat przyszła lekarka i nakrzyczała na nią,że tak nie wolno,bo przecież ma uszkodzony obojczyk
My też mamy bujaczek po Karolci ale teraz chciała bym jeszcze huśtawkę taką jak dziewczyny mają. Szkoda,że nikt znajomy nie ma,żebym mogła wypróbować czy Martysi się spodoba.
tabogucka, wreszcie możesz nacieszyć się ciszą
a M. coś mówił na ten cały bałagan ??
ewelcia1245, dobranoc
Jejku dziewczyny z tymi włosami to jest masakra
jeszcze więcej niż ostatnio mi wypadło i teraz już mam miejsca gdzie na prawdę NIE MA włosów, tylko łysa głowa....
Jestem załamana
Chyba jednak podpytam o jakieś preparaty na włosy, które można brać karmiąc piersią,bo jak na razie ciągle wypada ich mnóstwo,a dużo już nie zostało...
[ Dodano: 06-07-2011, 00:14 ]
magda1614, też bardzo się cieszę, że może wreszcie ktoś się tym zajmie tak,żeby było dobrze,bo już mi żal małej jak się męczy i próbuje tą jedną rączką coś złapać,a nie może
oby tylko neurolog konkretny się trafił
Dobrze,że nie wiem ile Martynka z cyca wyciąga,bo chyba jeszcze bardziej by mi te włosy wypadły jak bym widziała,że je tak mało
Oby Filipkowi apetycik się poprawił jak najszybciej
Lecę spać,bo pewnie czeka mnie karmienie za niedługo.
Dobranoc dziewczyny