Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2008, 22:12

Zbora dzieki za mile powitanie :)
I Hanulke pokaz nam gadule mala :)

Juli to meżulek bedzie mial nocke heheh zimny beton siku pod krzaczkiem hehehe :)

Glizdunia u was to calkiem inne zycie co ??
Maya jest śliczna a te jej oczy ..............uwodzicielka rosnie jak nic :ico_oczko:

Moj maly juz spi od 19.30 wiec mam luzik mężulek oglada spaidermena ja jutro wolne wiec mam luzik :ico_oczko: ale sylwestra pracuje do 18 buuuuuuuuuuuuuuu jakos dam rade bo co ....musze ...jak nie ja to kto :D:D:D

odezwe sie jutro papapapa

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:14

karola a mnie sie wydaje ze jednak matka zawsze będzie bardziej za córką :)
cóz takie życie
dobrze ze mamy córki :) co niektóre :)

moja siostra oczywiscie tez wkurwiona od tesiow wrócila :-D jak co roku
i teraz zapowiedziala ze juz tam nie pojedzie

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2008, 22:21

Kurcze jakoś wypadłam z obiegu przez te wolne dni i nic mi się nie chce dzisiaj. A jak pomyślę o tym że jutro do pracy to brrrr.... Czyli myśli mam podobne do zbory. No cóż żyć trzeba dalej, ale bardzo się cieszę bo tylko 2 dni do pracy i znowu mam 5 dni wolnego hihihi.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:23

Jagódka no tylko rozmrozić i pokroić..a ptoem zrobić ten sosik i już. Czasem nawet paluszki sprzedają tylko chłodzone... No ja się cieszę, że mam córcię, choć w sumie żal mi jej...będzie za 20lat miała to samo, nerwy, problemy z mężem itp...
Magda26 nie ma za co, myślę, że dziewczyny chętnie przygarną kolejną owieczkę :-D
Pati no to w takim razie poczekam do jutra

ja zżeram sałatkę rybną...i lecę robić mleko bo panna Hanna dopiero wychodzi z wanny

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:26

no dobra, teraz o sobie, mieszkanku itp

wiec ja wyrodna matka zostawilam marudne dziecko z katarem z dziadkami na weekend i pojechalam urzadzac mieszkanie w warszawie. ale zostawilam dokladne instrukcje jakie lekartswa podawac, i czesto dzwonilam.

dojechalismy w miare szybko, ale nie ma sie co dziwic, w koncu to drugi dzien swiat byl i pustki na drogach.

osiedle w pip czasu od centrum, ael sliczne, nowe, czyste, zamkniete i strzezone.

mieszkanie 2 pokoje, 50m2 pierwsze pietro jest winda, wiec z dzieckiem i zakupami problemu nie bedzie

samochod powiekszyl sie chyba dwukrotnie :ico_haha_01: wszystko co mialo weszlo.

A. oczywiscie zmeczony chcial isc spac, ale stwierdzilam, ze nie , ze dzis ma byc wszystko urzodzane i szalelismy z tymi naszymi gratami do 1 w nocy :-D

polozylismy sie spac i co??? ja spac nie moglam bo tesknilam za Kinga!!! normalnie chyba z godzine sie rzucalam z boku na bok

w sobote rano wstalismy, rano... o 10 moj tata zadzwonil, z pretensjami ze jeszcze nie zadzwonilismy zeby sie zainteresowac jak kinga i po tym telefonie wstalismy, prysznic, sniadoanko i na zakupy bo pustki wszedzie

stwierzsilismy ze po zakupach w auchanie jedziemy do ikei, tylko ze neta nie mielismy (w mieszkaniu JEZSCZE nie ma, a sluzbowego iPlusa firma A. nie oplacila) wiec zadzwonilam do taty by w necie sprawdzil adres i co??? podal mi 3... bo on nie wie co i jak... pobladzilismy, ale trafilismy

po zakupach obiad, i A. stwierdzil ze idziemy do kina. bylismy na "tylko taniec" - nonono film. wieczorem ogladalismy filmy w tv i spac i znowu nie moglam spac... niby mialam odpoczac od kingi, bo to pierwszy taki wolny weekend tylko z mezem od daaaaawna, ale powiem wam ze tesknota mnie dobila... moze dlatego ze Kinga podziebiona...

dzisiaj rano wstalam, sniadanko i te inne szmery bajery i A. odwiozl mnie na pociag. jeszcze zanim pociag przyjechal mial 20 minut opoznienia. w gdansku juz 1h... wiec podroz masakra byla, nie wiem jak to bedzie w srode z kinga :ico_olaboga:

co do mieszkanie to jest rewelacyjne!!!!!!! choc troche ciemne... pelno szafek, schowkow i ta garderoba :-D mam pelno miejsca na pierdoly, wiec nic tylko przywozic pierdoly z gdanska

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:27

moja wlasnie zasneła
ale miala problem bo sciągneła z półki wszystkie mozliwe pluszaki i nie miala sie juz gdzie położyć

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 gru 2008, 22:30

a j KUKam tu jednym okiem i ogladam Hancock..fajny

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:30

doris fajnie ze udał wam sie ten weekend ale nie dziwie sie ja tez planuje ten sylwester bez jagody ale jak jej nie widze jeden dzien to mi przykro i jakos tak pusto

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:32

ale sie rozpisalam! sorki :ico_wstydzioch:

ale jestem tak podjarana tym mieszkaniem, jakby bylo conajmniej moje :ico_wstydzioch:

dobra, nie wiem czy jutro wpadne, bo mam dzien na wariackich papierach i kompa swojego nie mam wiec bede musiala zebrac o dostep do neta...

rano do pracy, na 16 jazdy i jeszcze w miedzy czasie mialam cos zalatwic, ale nie pamietam co... :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-12-28, 21:34 ]
jagodka24, ale ja czasami calymi dniami w weekend jestem w szkole, i wychodze jak ona spi i wracam tez jak spi, wiec jej nie widuje, ale jednak jest blisko. a teraz??? bylam taaaaaaaak daleko. a sylwka spedzam z mezem i kinga na naszym nowym mieszkanku :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 22:37

doris ja sobie jak na razie nie wyobrazam zostawienia Małej choc na jeden dzien, wiec pewnie tez nie mogłabym spac :ico_olaboga: ale ciesze sie udało wam sie wynajac mieszkanie w fajnej okolicy na fajnym osiedlu, chociaz tyle, auto macie to do pracy A jakos dojedzie nie?kurcze troche stresu przed wami, ale bedziecie mieli fajnie :-D ale sie powtarzam :ico_wstydzioch:

Milcia juz miała dwie małe pobudki po smoczka :ico_noniewiem: oby ostatnie :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”