czesc
od rana deszczowo u nas ale teraz cos sie slonce przebija . hurra.
do Pkola jeszcze bylo bleee
a Olaf akurat sobie zasnal to musimy poczekac ze spacerkiem zeby go nie wyrwac ze snu bo troche mial problem z zasnieciem hehe
bardziej zaplanowana mamy druga czesc dnia. spacer do Pkola. plac zabaw. powrot adama i przyjazd mojej siostry, dzieci spac. a ja z sis jade na Zumbe. potem ona wraca do nas na noc..
wczoraj mielismy duna b ciepla pogode. ze zarowno ja jak i dzieci w samych cienkich bluzeczkach smigalismy. olafek nawet skarpetki gubil od kopania ale sie nie przejmowalam. bo tak milutko bylo baaardzo
leon szalal na hulajnodze pod blokiem u mojej mamy. wybiegl mojej sis na spotkanie i zarył noskiem w chodnik.. ehh ma przejechany nos niezle.. ale co zrobic. krwi nie bylo. placzu mało
ale skorka obdarta brrrr
a Olaf blisko 2 godz aktywnosci na swiezym powietrzu., zaciekawiony wszystkich hehe
zdrzemnal sie moze na 10min i na nowo cieszyl buziaka do nas hehe
ja wyrwalam sie na fitness i dostalismy wczoraj wycisk wiekszy. ale dobrze dobrze. wiosna i trzeba brzuchy wystawiac a moj sie jeszcze nie nadaje wrrr
musze zgrac fotki z aparatu z niedzieli
Aga gratki 2 miesiaczkow i buziaki dla Klaudusi!!!
jak sie dzis czujecie? pewnie lepiej co?ja juz nic wiecej nie poradze poza tym co dziewczyny pisaly. paracetamol napewno pomoze. witaminka c w kropelkach, ale to tylko w Pl chyba i na recepte. warto sie zaopatrzec na przyszlosc jesli nie masz
choc ja tez nie mam. ale na razie nie bylo takiej potrzeby.
pieluszki kupujemy pampers active baby rozm 3 juz od dluzszego czasu. choc 2 czasem zalozymy jak jeszcze gdzies sie napatoczy i rowniez sa dobre ale 3 lepsze. i nie za duze. wiec ok
innych pampersow nie kupujemy wiec nie mam porownania. cenowo tez sie nie orientuje
poprostu te nam odpowiadaja. polecam
a nie zdziw sie jesli na badaniu poporowodym nawet majtek nie sciagniesz tylko o antykoncepcji porozmawiacie. mnie nikt nie badal. i dobrze. bo jak to maja zrobic w nieprzystosowanym do tego gabinecie? hehe
popytaja czy dobrze sie czujesz.. i temat antykonc porusza i na razie. luzik hehe
w Pl sie przebadasz jak bedziesz chciala. ja tak zrobilam po 6 miesiacach.
a carbooty uwielbialam. choc tylko kilka razy bylam., ale teraz mozna poszalec bo dla takich najmniejszych to najwiecej tam wszystkiego. i ceny sa rewelacyjne hehe
super zakupy zrobilas. ja mam tylko karuzelke. maty nie mam.
ale karuzelka super. powiem ci ze pilota rzadko uzywamy. bo w nocy mały spi hehe a w dzien to nie ma potrzeby, hehe takze nie masz co żalowac. za taka cene jeszcze.
Agnieszka alez Wiktorek ma fafulki kochane. i jaki slodki pomaranczowy pysiek . buziaczki z okazji 4 miesiaczkow dla niego
Aniula piekna i wesola z was rodzinka!
buzok powodzenia z prawkiem. wiesz ja zrobilam dopiero w 8 mies drugiej ciazy jako 30latka. i nie wyobrazalam sobie nigdy za siebie za kierownica. nie czulam tematu w ogole. a teraz? ciezko wyobrazic sobie zycie bez prawka i auta choc jezdze dopiero niewiele ponad 4 miesiace
ty juz masz praktyke wiec latwiej bedzie. trzymam kciuki
super synus. i zaraz po Olafku bedzie swietowal 3 miesiaczki. my za 2 dni hehe
dobrze ze pozwala pospac mamusi. Olaf zasypia ok 20. i je ok 4. potem dopiero rano. 7-8/ takze rowniez nie mam co narzekac. dluzej i tak nie pospi bo my po 8 jedziemy do Pkola. ale bywa za zaspimy bo Olafek nie daje znaku. ale to rzadko.
dzis z koleji leon dopiero przed 8 sie obudzil a on zwykle od 7 juz bajke oglada ehe
[ Dodano: 2011-04-05, 11:39 ]
wklejam wam kilka zdjec z niedzielnego spotkania na placu zabaw... takie sobie. ale mozna zobaczyc nowa fryzurke leonka i rozsnacego Olafka hehe
prawie 3 miesiace juz
wow
tutaj z kumpela i jej prawie rocznym synkiem
Uploaded with
ImageShack.us
ostatnie zdjecie przed karmieniem (co widac po reakcji Olafa hehe)
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us