Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

31 sie 2008, 16:43

caro ok :-D :-D :-D
dokładnie tak jak piszesz.

Bryka superowska

a pytałaś o moją siostrę, otóż chyba jest troszkę lepiej, choć bardzo tęskni za mężem, miejmy nadzieję, ze wszystko się jakoś ułoży :ico_placzek:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

31 sie 2008, 21:09

witam :)
Caro..ależ ten czas szybko leci..za dwa dni będziesz miała 100 dniówkę już :-D
Kolka ja ostatnio tez tak robię..oznajmiam że muszę wyjść albo coś załatwić i tyle... przynajmniej zostają beż gadania... Delicja Tobie w takim razie też proponuję tak zrobić i wyjść gdzieś.. ;)

Awatar użytkownika
Kolka

31 sie 2008, 21:53

Hej
Caro, ale fajna bryka. Normalnie full wypas :-D :ico_brawa_01: A ja ostatnio widziałam jak kobieta prowadziła wózek na trojaczki. Hhehe, ale to fajny widok był. Tylko na pokonywanie zakrętów narzekała :ico_haha_02:
M0rD3CzKa, A wiesz, że widziałam wczoraj kobitkę kropka w kropkę podobną do Ciebie?? Już się ucieszyłam, że może chciałaś mi zrobić niespodziankę i wpadłaś do Siedlec, ale za chwilę podbiegły do niej dzieci.. I to nie były, niestety Twoje dzieci:(
miejmy nadzieję, ze wszystko się jakoś ułoży :ico_placzek:
chociaż ciężko w to uwierzyć to na pewno się ułoży...

A my mieliśmy dziś grilla ze ZNAJOMYMI, tak dla odmiany :ico_oczko: Chyba w końcu trochę się odchamiłam... Widać już?? :-D :-D

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2008, 23:07

Hej :-D

Wreszcie mam troche wolnego czasu i chcialam z Wami popisac, ale cos mnie podkusilo i najpierw zajrzalam na styczniowki 2007 i przeczytalam, ze moja kolezanka stracila dzidziusia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A jeszcze niedawno na gg pisala tak radosnie, ze zmieniaja domek na wiekszy i planach na przyszlosc itd a tu... :ico_placzek: Strasznie te zycie niesprawiedliwe :ico_placzek:

Ide sobie i nie bede Wam smecic... Wroce jak mysli znowu beda sie kierowaly w strone slonca, bo jak na razie to przez ta wiadomosc tylko lzy mi sie cisna do oczu :ico_placzek:

Buziaki...

P.S. Prosze nie nakrzycice na mnie ale od dzisiaj bede musiala pisac bez polskich znakow :ico_sorki: Popsul nam sie laptop na tyle ze naprawa kosztowala prawie tyle co nowy, wiec mam teraz nowego laptopa. Problem z nim taki, ze ma orginalnego Windowsa po ANGIELSKU wiec zero polskich liter :ico_zly:
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2008, 22:07 przez kasi.k, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kolka

01 wrz 2008, 10:22

kasi.k, o matko... ja też znam Kasię... razem z nią przeżywałyśmy pierwszą ciążę. Widziałam, już miała śliczny brzusio a teraz taka tragedia... :ico_placzek: Strasznie mi smutno się zrobiło... :ico_placzek: Już teraz mi się nie chce siedzieć przy kompie...

Wybaczymy Ci brak polskich znaków, język polski znamy i rozumiemy :-)

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 wrz 2008, 10:42

Ja tez znalam Majorowa,nie tyle osobiscie co z tego,ze to jet bardzo aktywna forumowiczka,chyba ona zalozyla kiedys watek ze zdjeciami brzuszkow?Bardzo mi przykro,ze dotknela ich ta tragedia,ten bezgraniczny bol.Naprawde zycie nie jest sprawiedliwe. :ico_placzek:

U mnie zamieszanie,bo stary znajomy mojego meza po 10 latach milczenia odezwal sie do nas ,zebysmy pomogli mu oiedlic sie w Niemczech.Latam po urzedach jak wariatka i mam bardzo mieszane uczucia bo on ciagle zonaty(lat 65 rozwod w toku) a ona mezatka (lat 34)z dwojka dzieci .Oboje twierdza,ze mieli toksyczne zwiazki i dopiero to co ich laczy to prawdziwa milosc,ale chyba jaks z pogranicza pedofili przy tej roznicy wieku :ico_wstydzioch:

Pozdrawiam Was wszystkie

[ Dodano: 2008-09-01, 10:44 ]
Skoro Kasia przeprosila za brak polskich znakow,to ja tez musze :ico_wstydzioch: Sorki,ze dopiero po dwoch latach przepraszam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-09-01, 10:47 ]
Kasik-a damy rade wpasc w pazdzierniku czy listopadzie razem do tej Holandii.Bardzo bysmy sie cieszyli i ciagle licze na nasze wspolne wakacje w kwietniu 2009.

Awatar użytkownika
Kolka

01 wrz 2008, 10:53

on ciagle zonaty(lat 65 rozwod w toku) a ona mezatka (lat 34)z dwojka dzieci
acha.... pomiędzy nimi jest większa różnica wieku jak pomiędzy moim ojcem a moją starszą siostrą, 13 lat ode mnie starszą zresztą :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Co kto lubi...............
Sorki,ze dopiero po dwoch latach przepraszam
:-D :-D Lepiej późno jak wcale, jak to się mówi :ico_haha_01:
To co mamy powiedzieć my, ze swoimi altami, z których rzadko się korzysta?? Na kolana! :-D

caro

01 wrz 2008, 12:11

Cześć kochane :-)

ja trochę śledziląm wątek Majorowej jak dowiedziała się o drugiej ciąży, nie wiem dlaczego jakoś tak z sentymentu,że tez ma Oskarka, jak przeczytałam to łzy same popłynęły...................................... :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-09-01, 18:27 ]
nie ma nikogo :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

01 wrz 2008, 21:02

Hejka.
Napisałam właśnie posta i gdzieś mi zginął w sieci :ico_zly:

wow, dziewczyny, zaszalałyście dziś... 4 posty, w tym dwa moje!! :ico_olaboga: Tylko ja zdaje się taki obibok, bo mam czas na neta :ico_noniewiem:
Dzwonili do mnie dziś z tej roboty... z chęcia mnie chcieli zatrudnić, ale miałabym przez 2 tygodnie, przez 8 godzin chodzić do nich na przyuczenie za darmo. A potem MOŻE dopiero umowa. już kiedyś tak chodziłam- przez 3 dni. Posprzątałam wsio na picuś glancuś i papa. No i najniższa płaca... To jedna sprawa... Druga to taka, że nawet mimo wszystko bym poszła, bo CHCĘ już do pracy, ale... nie ma komu siedzieć z Kulką. A bo to, a bo to... z rodziną najlepiej na zdjęciu :ico_zly: Teściowej nawet pod uwagę nie brałam, bo nie chcę, żeby swoje chore światopoglądy i słownictwo wpoiła małej... Np.. Jak można jeść warzywa?? Tzn takie ilości?? Ona gotuje na marchwi i potem ją przed jedzeniem wyławia z zupy. A seler i natka pietruszki to zupełna abstrakcja. Tak samo przyprawy... A moja Kulka uwielbia warzywa i magę :-D Nie chcę, żeby Kulka miała anemię lub wrzody jak pozostałe osoby pozostające na jej garnuszku :ico_haha_02:

Z innych ciekawostek: miałam znowu zakupkane piętro i wysypane 2 kg Viziru na dywan, jako bonus i pożegnanie przed snem- cukiernica na podłogę i actimel w to.... Kocham te swoje dziecko, ale czasem mam chęć ją związać :ico_wstydzioch:

caro

02 wrz 2008, 09:51

kolka a pewnie jak masz harowąć za darmo a potem do widzenia to niech się pocałują, pełno takich cwaniaków :ico_zly:
Z innych ciekawostek: miałam znowu zakupkane piętro i wysypane 2 kg Viziru na dywan, jako bonus i pożegnanie przed snem- cukiernica na podłogę i actimel w to.... Kocham te swoje dziecko, ale czasem mam chęć ją związać
:-D :-D :-D :-D :-D

mi dzisiaj z rana młody obsikał dywan :-D

a tak wogóle dziewczyny jak tam u waszych dzieciaków korzystanie z nocnika, bo u nas jak na razie to :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-02, 09:58 ]
muszę dziś na miasto iść, nie chcem ale muszem :-D , muszę neostrade przedłuzyć, bo ciagle zapominam :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”