mal
Wodzu
Wodzu

16 lis 2010, 13:10

Inuno, jak masz ochotę ton i u mnie zrób taki porządek :-D

bozena, frekwencja może być i całkiem dobra a może i nie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

16 lis 2010, 13:12

Dupą do góry leżec i pisac listę dla chłopa
on mnie wysmieje jak taka liste bym zrobila

[ Dodano: 2010-11-16, 12:13 ]
bozena, a idz tam z tymi kartkami :)
społeczniaczka-udzielaczka"
haha

[ Dodano: 2010-11-16, 12:13 ]
Inuno, co robisz na obiad? :-D

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2010, 13:15

Agnieszka26 napisał/a:
Ha habozena, To tam PIS-U nie podliczaj za wiele
no wlasnie!
haha ja tego liczyc nie będę w koncu będę miała ludzi od tego :ico_oczko: :ico_brawa_01: będę miała inne zadania. W Wawce PiS wcale nie ma tak dużego poparcia, napisze Wam w pn jakie wyniki były w mojej komisji.

Miluskę proszę usciskac i ode mnie. Jak bede jechac do Ciechanowa a jeszcze będzie lezala to ją odwiedzę :-D a co tam i wtedy ją wyściskam od siebie i od Was. Mam nadzieję, że szybko wyjdzie i nie będę miała okazji. W szpitalu to czlowiek bardziej chory się czuje.

Inuno, korzystaj z życia a nie tyrasz, w koncu kiedys trzeba poleniuchować i krolować, a kiedy jak nie w ciązy?

Awatar użytkownika
spadlamznieba

16 lis 2010, 13:17

Jak bede jechac do Ciechanowa a jeszcze będzie lezala to ją odwiedzę
no ona bidulka minimum jeszcze tydzień przeleży... pisała też wczoraj że już kroplówki podawac jej nie mogą. że jeżeli teraz urodzi to nic sie nie wydarzy, bo donoszone. nie wiem... martwie się o nią. gdybym mogła na pewno bym do niej wpadłą.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2010, 13:21

doczytalam :-D
on mnie wysmieje jak taka liste bym zrobila
no i wlasnie takim mysl;eniem nie dajesz mu szans :ico_nienie: pogadaj z nim normalnie,oczy mu otworz i nie neguj od razu ze czegos nie zrobi. powiem ci ze faceci nie dosc ze wymagaja instrukcji to jeszcze nie awidza krytyki. jak facet uslyszy-bo ty nigdy nic nie robisz to uwierz,ze juz naprawde nic nie zrobi. ale jak bedziesz mowic jak do dziecka,z kultura,powoli i dokladnie-kochanie,prosze wynies teraz smieci,przeciez masz tyle sily,nie to co ja..to masz jak w banku ze mile polechtany w dume i swoje umoijetnosci bedzie robil o co prosisz. chwal a nie krzycz i nie obrazaj na niego bo on nie rozumie za co. faceci robia a nie mysla :ico_oczko:
Agnieszka26, pozazdroscic ginka ze tak o ciebie dba :ico_sorki: niejeden by olala sprawe i zrzucil na innych odpowiedzialnosc. no a ty jestes babka silna,nawet jak czasem poplaczesz to przeciez masz prawo!!
mal, jak chcesz cos slodkiego to ja upieklam ciastka :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-11-16, 12:22 ]
bozenka zdrowka dla synka :ico_sorki:
a Miluska da rade,to w koncu nasza dziewczyna! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

16 lis 2010, 13:24

jak chcesz cos slodkiego to ja upieklam ciastka
a czemu mi nie zaproponowałaś? Ja chce.... :ico_sorki:

w nocy w ogóle nie mogłam si ęprzekręcać, taki ból, do tego złapał mnie skurcz że myslałam że już się zaczęło. bolało jak cholera! ale był tylko jeden...
faceci robia a nie mysla
z tym co napisałaś masz 100% racje.. jak wróci to go poprosze.

też zrobiłąbym ciaseczka jakieś bardzo chetnie bo wtedy w domku tak slicznie pachnie wypiekami, ale moge jedynie ciasto recznie zagnieść bo nie mam robota :(

[ Dodano: 2010-11-16, 12:24 ]
Miluska da rade,to w koncu nasza dziewczyna!
no juz biedna drugi tydzien tam lezy. mam nadzieje, ze szybko wyjdzie i bedzie w porzadku.

Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

16 lis 2010, 13:26

A robie klopsiki w sosie pomidorowym - tak mnie naszlo przed chiwla :D

Alez ja wypoczywam sobie, tyle ze jak juz za dlugo leze to musze na chwile wstac wiec cos robie - a ze byl blagan to sobie posprzatalam :D

[ Dodano: 2010-11-16, 12:26 ]
mykam z pracy do domku, na zakupy, potem sie odezwe :)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

16 lis 2010, 13:30

mykam z pracy do domku, na zakupy, potem sie odezwe :)
ja Ci mówiłam - na zwolnienie marsz!

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

no i wlasnie takim mysl;eniem nie dajesz mu szans :ico_nienie: pogadaj z nim normalnie,oczy mu otworz i nie neguj od razu ze czegos nie zrobi. powiem ci ze faceci nie dosc ze wymagaja instrukcji to jeszcze nie awidza krytyki. jak facet uslyszy-bo ty nigdy nic nie robisz to uwierz,ze juz naprawde nic nie zrobi. ale jak bedziesz mowic jak do dziecka,z kultura,powoli i dokladnie-kochanie,prosze wynies teraz smieci,przeciez masz tyle sily,nie to co ja..to masz jak w banku ze mile polechtany w dume i swoje umoijetnosci bedzie robil o co prosisz. chwal a nie krzycz i nie obrazaj na niego bo on nie rozumie za co.
Popieram w pełni zrób liste w żartobliwej wersji z usmiechem na twarzy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

Kocham Was Dziewuchy :*

[ Dodano: 2010-11-16, 12:31 ]
takimi bzdetami sie przejmujecie :)

Wróć do „Pozostałe”