bozena, frekwencja może być i całkiem dobra a może i nie

haha ja tego liczyc nie będę w koncu będę miała ludzi od tegoAgnieszka26 napisał/a:
Ha habozena, To tam PIS-U nie podliczaj za wiele
no wlasnie!
no ona bidulka minimum jeszcze tydzień przeleży... pisała też wczoraj że już kroplówki podawac jej nie mogą. że jeżeli teraz urodzi to nic sie nie wydarzy, bo donoszone. nie wiem... martwie się o nią. gdybym mogła na pewno bym do niej wpadłą.Jak bede jechac do Ciechanowa a jeszcze będzie lezala to ją odwiedzę
no i wlasnie takim mysl;eniem nie dajesz mu szanson mnie wysmieje jak taka liste bym zrobila
a czemu mi nie zaproponowałaś? Ja chce....jak chcesz cos slodkiego to ja upieklam ciastka
z tym co napisałaś masz 100% racje.. jak wróci to go poprosze.faceci robia a nie mysla
no juz biedna drugi tydzien tam lezy. mam nadzieje, ze szybko wyjdzie i bedzie w porzadku.Miluska da rade,to w koncu nasza dziewczyna!
Popieram w pełni zrób liste w żartobliwej wersji z usmiechem na twarzyno i wlasnie takim mysl;eniem nie dajesz mu szanspogadaj z nim normalnie,oczy mu otworz i nie neguj od razu ze czegos nie zrobi. powiem ci ze faceci nie dosc ze wymagaja instrukcji to jeszcze nie awidza krytyki. jak facet uslyszy-bo ty nigdy nic nie robisz to uwierz,ze juz naprawde nic nie zrobi. ale jak bedziesz mowic jak do dziecka,z kultura,powoli i dokladnie-kochanie,prosze wynies teraz smieci,przeciez masz tyle sily,nie to co ja..to masz jak w banku ze mile polechtany w dume i swoje umoijetnosci bedzie robil o co prosisz. chwal a nie krzycz i nie obrazaj na niego bo on nie rozumie za co.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość