eve81 jest tak jak mowisz ale mnie sie nie podoba Simon (czyt.Saimon) pozatym oni nie wpadli ze to ang odpowiednik tego imienia tylko musialam im dopiero powiedziec
madziarka zabiłaś mnie tą historiąkto w dzisiejszych czasach kupuje mieszkanie za 26 000?
W tym czasie jak ja na necie siedzialam Luska wlazla pod stol, gdzie mam taka mega pake chrupek ale niej w zapasie i wyzarla 1/3
no super że takie odruchy mają dziewczynyNormalnie szok
nie bo to już drugi raz, a wczesniej wymiotował raz w nocy. I teraz połączyłam fakty i poczytalam w internecie. I najgorsze że wymyślam coraz bardziej. Od paru dni kupki nie podobają mi sie takie białawe są i przeczytałam że to może swiadczyc o żółtaczce mechanicznejgosia a co te glisty robia ze mu spac nie daja,gryza czy co?moze poprostu cos mu sie snilo.
objawy są podobno brak apetyty, chudnięcie, bóle brzucha. Tomek je miał przez przypadek to wykryto jak poszłam do gastrologa z nim jak miał zaparcia. A objawów nie miał zadnych. Ale teraz coś mi się zdaję że są.Gosiaa Tomus mial wczesnie te glisty? i jakie sa objawy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość