malgoska, strasznie trudny okres przed nami wyżynające sie ząbki, strach dzieci że zostają same i z tego ten płacz, niestety musimy to przejsc .U mnie jest to samo i w dodatku w nocy mi coraz czesciej nerwy puszczaja i krzycze na małego

to tak jak jaPowiem Wam, ze brakuje mi takiej przyjaciolki, ktora by mieszkala blisko i wpadla tak na ploty byle keidy choc na chwile. Na spacerki z dzieckiem tez chodzę sama, wszystkie kolezanki daleko!
my czesto zostajemy sami, ale raz na jakis czas jak maz wyjezdza jedziemy do moich rodzicow, tam mam jakas pomoc, jest z kim pogadac...Was tez to czasem nudzi i męczy? tez czaem czujecie sie w tym wsyztskim samotne?
nie ty jednaa ja się wykańczam psychicznie
a to maly cwaniakKuba po tej choroie ie chce wogule jeść bo on z reguły od zawsze był niejadek ale teraz jak wyczuł że nie musi jeść i my mu na to pozwalamy to przeciąga to ile może
od czegos trzeba zaczac! ważne ze ma chec cos po próbować, do dobrze wróżycos tam w ciagu dnia podziubie, ale to nadal nie sa jakies konkretne posilki...
mnie tezcoraz czesciej nerwy puszczaja i krzycze na małego![]()
.
zazdroszczę Ci. Ja mam mamę 150 km od nas. Gdyby ona byla blizej, to by problemu nie bylo...my czesto zostajemy sami, ale raz na jakis czas jak maz wyjezdza jedziemy do moich rodzicow, tam mam jakas pomoc, jest z kim pogadac...
teraz maz ma 2 tyg przestoju i bedzie z nami
ja dokladnie tyle samozazdroszczę Ci. Ja mam mamę 150 km od nas. Gdyby ona byla blizej, to by problemu nie bylo...
my tez sie dzis wybierzemy, myslicie ze pogoda jest odpowiednia na spanie na spacerze??jak Olo wstanie to chyba zalicze spacer. Nawet pogodnie jest, choc robia się roztopy
oj ja tez tak mamNa spacerki z dzieckiem tez chodzę sama, wszystkie kolezanki daleko
jak wiekszy mrozek to nie za dobrze spac ale jak 0 lub lekki mrozek 2-3 stopnie to okmy tez sie dzis wybierzemy, myslicie ze pogoda jest odpowiednia na spanie na spacerze??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość