a wogole to Szymon cos dzisiaj mało je
Dominisiu a ten marcepan to kupujesz gotowy w sklepie tak?? Czy robisz sama? A jak kupujesz to jak to wygląda, taka masa czy jak? Bo ja uwielbiam marcepan i juz mi smaka narobilas gdizes nawet mialam przepis jak zrobic samemu ale nie bardzo mi sie chce.bo na gore dalam marcepan i rozyczki z marcepanu i inne ozdoby
eska gotowy marcepan widzialam w lidlu
misio wczoraj przekrecil sie z brzuszka na plecki
ja zazwyczaj raz dziennie kłade Szymcia, no i oczywiście poleży z 2 min i juz mu sie nie podoba, wiec go odwracam na pleckiA wy jak czesto kładziecie maluchy na brzuchu? I na jak dlugo
No u mnie podobnie, Jasiu to malutko jest na raczkach, chyba tylko jak go karmie. Zasypia sam bez kolysania, wogole kochane mam dziecko.ja jakbym nosiła miska to bym chyba kulturystka zostala
heheheh maly glodomorek! Ja tak sie zastanawiam na jakiej podstawie producenci mleczka pisza ze 2-3 msc 120 ml 5-6 razy dziennie, chyba mieli dzieciaki niejadki na testachprzed wyjsciem wypil 120 piec minut pózniej dorobilam 60 bo ryczał, i jak doszlam do mamy do pracy (ok 25min) to on znowu ryk i szuka i kolejne 60 wydoił
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość