Dziewczyny, ja mam 170 cm wzrostu i zanim poszłam do pracy i zaczęłam pracować w biurze ważyłąm 54 kg... Nooo, trochę byłam za chuda, ale przy tym wzroście chciałabym ważyć 60-62 kg. A jak zasiadłam za biureczkiem, to w 5 lat przytyłam 16 kg, czyli dobiłam 70 kg i czułam się z tym potwornie...

Może i po mnie nie widać, że tyle ważę, ale ja byłam przyzwyczajona do siebie szczupłej, rozmiar 36-38, a nie 40!!!!!!!!!!!!!!!! I lepiej się czułam wcześniej... Tak więc - teraz przytyłam prawie 9 kg, więc mam nadzieję, że to szybko ze mnie zejdzie po porodzie przy karmieniu i opiece nad Zuzką, ale może dzięki karmineiu piersią nauczę się trochę inaczej odżywiac już na stale i zrzucę trochę wagi tak do wymarzonych 60-62 kg
Co do pasów, kremów - ja się jeszcze nie zastanwiałam nad tym, zobaczę jak się będzie zachowywać moje ciało w połogu - czy będę się musiała czymś wspomagać...
[ Dodano: 2008-07-30, 13:11 ]
a o jakim konkretnie pasie mówicie?? jak wygląda, jak się stosuje, gdzie można kupić i ile kosztuje?? moze też się zaopatrzę...