oglądnęłam w końcu zdjęcia Kornelka i Jasia
![:-D](./images/smilies/002.gif)
słodkie chłopaki, tacy różni a obaj przystojni -
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
mam dwie dziewczyny w domu
u mnie leń jest totalny, zaczęłam sprzątać, ale Lili zasnęła to mi się odechciało
![:-/](./images/smilies/005.gif)
eee tam posprzątam jeszcze
chyba jednak wrócę do pracy, tak koło maja, Róża będzie miała 7 miesięcy około, Lila pannica, no i żadna nie zostaje sama - będą razem... a jak mi się znudzi lub uznam, że dzieciom jest źle... wezmę wychowawczy - bo przecież mogę, umowa jest to mogą mi... same wiecie
no i Bartek może dostanie podwyżkę, pod koniec stycznia ma rozmowę - renegocjację warunków pracy - jeść będzie co nawet jak zostanę w domku... gorzej ze mną - bo czasem chcę znów zacząć "życie zawodowe"
no i moją "podwładną" co mi zatruwała pod koniec atmosferę przenieśli do innego oddziału, więc...
Eluś - jesteś super mamą i kobitką, dajesz świetnie radę, Jaś tylko czasem sprawdza ile jeszcze zniesiesz
Aniu - a jak chłopcy?? no z Twoją pracą na II zmianę?? Domiś tęskni??
Asiu - mi też się nie chce wychodzić ani na sekundę jak tak pizga... brrr, wczoraj i dziś tragedia
Co do jedzenia, Lilka ostatnio nic prawie nie chce a obiadu... nie ma mowy, ale jej idą jedynki obie górne dziś zauważyłam jak chciała nimi paluszka ugryźć, to biedusia aż się popłakała...
ja wciąż czekam na przesyłkę, choć ostatnie dni mi pokazały, że może i bez wspomagacza bym schudła
ale mam nadzieję, że "takie dni" nie będą długo trwały...
Dziś spały lepiej, Róża oczywiście z nami w łóżku
![:-/](./images/smilies/005.gif)
Eluś co mówi Tracy Hogg o uczeniu takiego malucha spania w łóżeczku?? Przyznam, że jak tylko Róża zastęka głośniej biorę ją do siebie, by nie zbudziła Lili... zamknięte koło... zanim wyremontujemy pokój chyba zacznę ją w salonie uczyć... tego spania w łóżeczku, tylko wtedy cały dom to pokój dzieci
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)