Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2008, 20:30

fotki mam już w aparacie, zgram w końcu na pewno tylko wiecie jak to jest, uwale sie z kawą i śnaidankiem zwykle przed kompem i jak pomy,śle że mam iść kabla szukać do aparatu i zgrywać to myśle później i dlatego to trwa, ale w końcu wkleje :ico_haha_01:
ja tu będę cię pilnować i ganiać po kabel :-D
bo my tu maluszka chcemy twojego zobaczyć koniecznie :-D
na szczęście już ok, cały dzień byliśmy na grzybach, było fajnie, potem do knajpki na obiadek, także spoko :ico_oczko:
no i super :-D dzień udany :ico_brawa_01: a grzybów dużo nazbieraliście??
Marcia77, fotki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
sukieneczkę ładną miałaś na ślubie :-D
a Turcja cudo :-D oj jak ja bym sobie popływała w takim morzu :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

12 paź 2008, 22:41

hej hej
Marcia77 fotki super. meza masz bardzo przystojnego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a mi znow brzuszek podskoczyl. rosnie i rosnie a przeciez najgorsze jeszcze przede mna to nie wiem jaki ja w koncu bede miec brzuch. nie chcialabym zeby byl bardzo duzy. jak ja bede wchodzic na 4 pietro to nie wiem... :ico_szoking:
zastanawiamy sie teraz nad wyborem lozeczka. ale nie mamy zielonego pojecia jakie bedzie najlepsze. z tego co widze to sa przerozne. jedne maja puleczki pod lozeczkiem a inne mozna bujac. nie wiem co mam brac pod uwage. moze wy macie w tej kwestii jakies doswiadczenie?

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 paź 2008, 09:19

hej
jedwabna ja mam takie bujane z szufladą, ale to słabo buja, zależy czy planujesz przyzwyczjać do bujania, czy wolisz nie uczyć tego. ja mam właśnie to łóżeczko po Oli, ale teraz chyba bym turystyczne kupiła bo sa b. ładne a w razie czego można złoyć, spakować i dziecko w każdym miejscu w swoim łóżeczku śpi.

Ola dziś w domu bo coś brzuszek ją boli i biegunke ma....zobaczymy czy to chwilowe czy jakieś paskudztwo sie przyczepiło, oby nie...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 paź 2008, 10:27

witam dziewczynki..ja juz gości odprawiłam i leniuszkuje sobie przed tv....
jeśli chodzi o łożeczko to zdecydowaliśmy się na turystyczne - dla mnie jest o wile bardziej praktyczne..u nas na Styczniówkach to dziewczyny juz całe wyprawki maja niektóre a ja ledwo co wózek kupiłam...zrobiłam sobie juz liste i powoli zaczne kupowac bo nie chce poźniej z wielkim brzuchem latać na osttania chwile...
narazie chyba jednak sie połoze na godzinke bo pobudka byla wcześnie..

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 paź 2008, 10:59

czesc
u mnie ze zdrówkiem już lepiej jeszcze tylko lekki katarek został ale na szczęście gardło mnie już nie boli :-)

my dzisiaj idziemy na usg3d :ico_brawa_01: juz nie moge sie doczzekac siedze jak na szpilkach
proszę trzymajcie kciuki zeby spełniło sie moje przypuszczenie co do płci :ico_sorki: :ico_sorki:

jedwabna, ja tez cały czas zastanawiam sie jakie łóżeczko kupic czy turystyczne czy klasyczne z szufladą- troche mnie ta szuflada kusi bo można cos do niej zawsze schować
a ja ledwo co wózek kupiłam...zrobiłam sobie juz liste i powoli zaczne kupowac bo nie chce poźniej z wielkim brzuchem latać na osttania chwile...
ja tez mam już wózek kupiony i pare body kopertowych a "szaleć" zaczne jak tylko dowiem sie jaka płeć bo tez nie chce zostawiac na koniec zwłaszcza ze teraz ładna pogoda jest i az przyjemnie wyjsc do sklepu na spacer

polecam zakupy w tesco sa tam rozne body pakowane po 7szt i kosztują ok 25-30 zł i pajacyki po 3 szt pakowane, mnie sie włąśnie wczoraj udało kupić taki 7pak przeceniony za 12,50zł a tyle to 1 body w sklepie kosztuje

manenka, a ty to teraz pewnie zabiegana będziesz, Kiedy sie przeprowadzacie do nowego domku?

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 paź 2008, 11:09

y dzisiaj idziemy na usg3d :ico_brawa_01: juz nie moge sie doczzekac siedze jak na szpilkach
proszę trzymajcie kciuki zeby spełniło sie moje przypuszczenie co do płci
trzymamy trzymamy i czekamy na wieści i zdjęcia.. :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

13 paź 2008, 11:49

hmmm.... ja tez jeszcze nie mam nic. ani wozeczka, ani lozeczka. Jedynie pare ciuszkow ktore zreszta dostalam a sama kupilam moze z 2 rzeczy. nie wiem jak sie mam do tego zabrac. a lozeczko wynalazlam na necie takie bujane i z szuflada pod spodem. to takie 2 w 1. no i zastanawiam sie teraz nad nim. jesli chodzi o turystyczne to wszyscy mi odradzaja. ponoc wykonane jest z takiego materialu ktore sie szybko przeciera no i nie ma sily zeby posluzylo nam na dluzej. bo przeciez jak dziecko bedzie juz nawet stac to sie lozeczko przyda bo sie je wlozy tam i jest bezpieczne. no nie wiem sama ale raczej zastanawiam sie nad drewnianym.
Ragazza to czekamy z niecierpliwoscia na wiesci po badaniu!!! napisz od razu po wizycie co i jak :-D

Beatris60

13 paź 2008, 12:19

ponoc wykonane jest z takiego materialu ktore sie szybko przeciera no i nie ma sily zeby posluzylo nam na dluzej.
też tak myślałam ale to nieprawda. moja koleżanka 2 dzieci na takim wychowała i wygląda jak nowe. poza tym jak starsze dziecko jest to jest bezpieczniejsze bo nie wsadzi głowy miedzy szczebelki ani nic. sama sie zastanawiałam czy nie kupić, ale że w piwnicy to po oli stoi to by głupota była kase wywalać...

Ragazza, trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze i po Twojej myśli.

zaraz zjemy zupke z Olą i do parku karmić kaczki pojedziemy, a potem do lekarki musze iść po zaświadczenie o tym że w ciązy jestem bo nie chcą mi bez tego kasy wypłacić... :ico_puknij:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 16:16

cześć dziewczyny
pogoda śliczna :-D :-D
długo tt nie było

widzę, że tu tematy zakupów ja już mam wszystko zaplanowane
w tym miesiącu kupuję

łóżeczko turystyczne, nie niszczy się tak szybko , moja siostra 2 dzieci w nim odchowała i jak nowe, a ja często będę podróżować a te łóżeczko idealne jest skład się i rozkłada super sprawa polecam, ma świtało , melodyjki,wibracje
http://www.allegro.pl/item442883421_loz ... kolor.html

laktator
http://www.allegro.pl/item449102440_lak ... ancja.html

pieluszki
5 takich
http://www.allegro.pl/item455838758_030 ... ratki.html
20 takich
http://www.allegro.pl/item451085036_sli ... trowe.html

a w następnym miesiącu wózek taki jak ma Ragazzz
http://www.allegro.pl/item459321111_x_l ... _w_wa.html

a reszte rzeczy takie drobiazgi w Polsce
gruszka, termometr itp

ubranka mam od siostry ale tez cos tam jeszcze dokupię

Dziewczyny chwalcie sie fotkami z USG

Awatar użytkownika
Ania_R

14 paź 2008, 16:37

manenka, aha i tu cie złapałam :-D Mam pytanko czy twoją siostrą jest siunia z TT? Jak zobaczyłam jej zdjęcie w awatorku to wydawało mi się w pierwszej chwili że to ty :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”