Witam!!!
Gratulaski dla wszystkich za super osiagniecia
no i sie pochewale ze w poltora miesiaca(nie cale) mam na minusie 8kg a moj mezus ponad 10 jutro sie wazymy jak co 5 dni wiec startowalam z 70kg z chakiem a 5 dni temu wazylam 63 ale @ dostalam wiec nie wiem jak jutro waga wskaze
Ogolnie jestem zdowolona bo naprawde potrafie zjesc duzo mialam taki okres ze w ogole mi sie jesc nie chcialo i waga lekko spadla ale jak tylko zaczelam jesc wiecej to zaczelam spadac z wagi szybciej i nawet jak mialam porzednia@ to tez lecialam w dol
jestesmy nadal na 2 fazie bo ja mam cel wrocic do swojej wagi czyli 54-55 wiec jeszcze troche zostalo
Ale sie laseczki rozpisalyscie normalnie ja nie nadazam ale udalo mi sie wszystko doczytac Ja pieke ten chlebek ktory jest wrzucony na 1 fazie i powiem wam ze to dla mnie niebo w gebie jak dam pare kropelek slodziku i aromat waniliowy ale teraz sprobuje dprawic czosnkeim graulownaym mysle ze powinien byc tez smacznnu to warogu
a jak tam wasze serniki jak smaakuja? i jak wam wychodza?
Ja slyszalam ze jak slodzik jest jakis nie fajny to moze zepsuc smak sernika i w ogole wiec nie wiem jaki jest najlepszy? Bo rzeczywiscie nawet jak mam ochote na cos slodkiego to sobie daje troche do serka homogenizowanego slodzika i cynamonu ake ostatnio kupilam taki jakis dziwny ten slodzik w smaku i mi nie pasi
bo pojadłam teraz troche na noc..niby po dukanowsku ale chyba za duzo
Ja tez tak sie kiedys martwilam ale powiem ci ze nie raz sie na noc najem zeby brzydko nie poewiedziec nazre i naprawde nie jest zle a le ja sie waze tylko co 5 dni bo mniej mie stresuje ze cos stoi itd a tak po 5 dniach zawsze widze jakis spadek
Dobra kochane kobitki milej nocki zycze i sory za byki ale pisze prawie w cimnosciach egipskich he he he