Hej Baboski

U nas Ok,a przygotowania do Swiat powoli,powoli sie szykujemy

W piatek teraz jedziemy kupic choinke,a w sobote ma moja tesciowa urodzinki okragle bo 60 lat bedzie miala i oczywiscie impreza tez bedzie.. Najpierw obiad w restauracjii a pozniej w domu kawka i pozniej podwieczorek.. juz prezent tez mamy dla niej na urodzinki .. wczoraj go zapakowalam.. a bawilam sie z nim okolo 1.5 godzinki ale bedzie sie jej podobal.. same zobaczcie .. wkleje zdjecie prezenciku dla tesciowej
Pozatym to Ok,nic nowego,Nicolka nie spi w dzien,ale za to juz o 18 30 sama pada..

po prostu usiade na kanapie a mala przytula sie do mnie i zasypia momentalnie.. pozniej ja tylko przenosze do lozka i tak sobie spi do rana do mniej wiecej 7 00 rano

A Marcusek kochany jest,tak sie duzo smieje i umie sie ladnie sam bawic i jak zasuwa szybko w swoim chodziku .. a czasami jest tez marudny bo ida mu zabki..
Gabi dziekuje za komplemencika wczesniejszego.. Czasami tez mi sie wydaje ze sa do siebie podobne moje dzieci ..
Magda wielkie

dla Antosia

Taki madralinek maly,i jaki bystry... A to z tymi elfami Mikolaja podobalo mi sie.. i pewnie dlatego obiadek zjadl..

To bedziesz miala fajnie na swieta,najpierw babcia,pozniej mama.. ale bedzie ci lezej bo bedziesz miala operacje.. i bedziesz potrzebowala pomocy.. Bedzie Ok.
A teraz pokaze wam kilka fotek tego prezentu.. kurde niewiem czemu tak to przezywam??

Moze dlatego ze chwilowo znowu mam super kontakt z moja tesciowa?? Napewno..

:
Prezencik na 60 lat :
Ok wybaczcie ze tak duzo.. ale mi sie podoba ten prezencik i dlatego chcialam wam go pokazac..
[ Dodano: 2008-12-15, 21:00 ]
Zycze wam milej nocki i dobranoc.. Ja zaraz ide wzasc prysznic i do lozeczka spac.. dzisiaj sie nie wyspalam za bardzo,bo zbyt sie pozno polozylam.. i teraz dzieci moje sobie spia,Marcusek zasnal tez szybko i jest Ok. Do nastepnego razu