Hej
Ja wlasnie wrocilam z pracy i czekam sobie w pusciutkim domciu samiusienka na mezulka, mame i Vikuske razem z moim bratem i jego narzeczona.
Hihi, jak za starych czasow, gdy w domu spokoj i cisza; ja na laptopku siedze i czekam az znowu bedzie w domu z kims pogadac.
Eeeeeee tam, prawda taka ze strasznie mi dziwno bylo jak weszlam do domu a tu ni ma porozrzucanych zabawek na podlodze i lepiacych sie lapek przytulajacych sie do mnie i wybrudzonej buzi usmiechnietej na moj widok....
Katrin co do spotkania w Holandii w Holandii i wyjazdu na wakacje to slicznie prosze napisz mi jak najlepiej sie z Toba skontaktowac teraz: na gg, przez maila lub NK. Kasiu, a w Niemczech ta szczepionke to daja 3 w 1 czy osobno kazda?
Kolka w mojej pracy widzialam sporo dzieci ze szpotawoscia stop lub kolan i daje ci 100% gwarancji ze Julci daleko do tego... Dzieci maja wtedy stopki wygiete do srodka a kolana sie nie stykaja tylko jak to kiedys slyszalam wygladaja jak "prostowane na beczce"... Zatem glowa do gory
Syla jestem pelna podziwu dla Martynki, ze tak dzielnie spi w normalnym lozku

a dziewczynki masz sliczne

a ze charakterne to bardzo dobrze, przynajmniej sobie w zyciu poradza...
Caro bidulek z tego Oskarka, ze go tak szczepionkami mecza

ale jak mus to mus... A co to za potrojna szczepionka? Na swinke, rozyczke i odre? Zdjecia ciazowe na NK superasne

szkoda tylko, ze nam sie tu nimi tak rzadko chwalisz
Kari no tak, matka zawsze najbardziej przezywa emocjonalnie pojscie dziecka do przedszkola czy szkoly. Ale jestem pewna ze Karina sobie bez problemu poradzi i bedzie najlepsza pierwszoklasistka w szkole
Mordeczka zmrozily mnie te ceny wyprawki dzieci do szkoly
[ Dodano: 2008-09-06, 16:11 ]
Nie pamietam czy juz sie Wam zalilam, ze od tygodnia u nas leje

dzien w dzien od rana do wieczora
Juz nawet pisali dzisiaj w gazecie, ze niektore rejony Anglii sa zalane i jak tak dalej pojdzie to czeka nas taka sama powodz (albo i wieksza) jak w zeszlym roku
Jejusku, a kiedy tu przylecielismy to lata byly takie super sloneczne i upalne... Tylko w zeszlym roku i te sa do d.....
[ Dodano: 2008-09-06, 16:56 ]
Jak juz walnac posta to wielkiego
Pomecze Was jeszcze fotkami Vikulki
Viki dzielnie mi pomaga czyscic kuchenke
Najlepiej jesc sniadanko u tatusia na klacie
Milosniczka malowania palcami
Chociaz charakter jak chlopak to czasem i sukienki ponosi
Viki zapatrzona w Teletubisie
A tak Viki siedzi na kibelku a chwile pozniej siusia obok na podloge