dobrze ze juz jest tt bo jakos tak mi tego brakowało..
ja dopiero przypadkowo trafiłam na jej post i dlatego dopiero teraz zauważyłamtak to moja siostra bliźniaczka chyba całe Tt już o tym wie
bardzo fajnieja dopiero przypadkowo trafiłam na jej post i dlatego dopiero teraz zauważyłamFajnie mieć siostrę bliźniaczkę
no własnie zastanawiam się czy powinnam zmienić bo mi wyliczyli termin na 26 marca, ale ponoć wszyscy liczą dni od ostaniej @ więc juz sama zgłupiałam - zobaczę co mi powie gin. w przyszłym tygodniu i po USG i wtedy najwyżej zmienięustawione mam od daty porodu ta która gin ustalił z USG
bardzo fajnie
nigdy nie doznałam samotności nawet w brzuchu miałam towarzystwo i jako plemnik tez
bardzo dobry pomysłobaczę co mi powie gin. w przyszłym tygodniu i po USG i wtedy najwyżej zmienię
no ja tez mam taka nadzieje... troszke mi poszlo wszedzie ale tylko troszke. bo tak to mi sam brzuszek widac. jak moj M wroci z trasy to cykniemy fotke i wkleje, bo od ostatniego razu jak wam pokazywalam brzuszek to sie straaaaasznie zmienilo i powiekszyloJedwabna mi też juz brzuszek rośnie i rośnie a ja tyje i tyję , mam nadzieję, ze dużo tych kg nie przybędzie
kurcze mi tez okropnie. co chwilka sprawdzalam czy juz jest. ale nowa nazwa mi sie nie podobadobrze ze juz jest tt bo jakos tak mi tego brakowało..
ja dzis smutna do kwadratu moj maz znow wyjechal. oj ciezki ten zywot ze musi mnie tak zostawiac i kursowac. jak ja tego nienawidze!
superjak moj M wroci z trasy to cykniemy fotke i wkleje, bo od ostatniego razu jak wam pokazywalam brzuszek to sie straaaaasznie zmienilo i powiekszylo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość