Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 paź 2008, 16:45

nie wiem czy chwaliłam sie moja niunia :-D
Obrazek

dobrze ze juz jest tt bo jakos tak mi tego brakowało..

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 16:54

Ania_R tak to moja siostra bliźniaczka :-D chyba całe Tt już o tym wie :-D
Marcia77, jaka ona śliczna :-D i jak duuuuuuuużżżżżżaaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

14 paź 2008, 16:57

tak to moja siostra bliźniaczka chyba całe Tt już o tym wie
ja dopiero przypadkowo trafiłam na jej post i dlatego dopiero teraz zauważyłam :-D Fajnie mieć siostrę bliźniaczkę :ico_brawa_01:

Marcia77, my się jeszcze nie znamy, ale chciałam Ci pogratulowac - ŚLICZNA DZIDZIA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-14, 17:02 ]
manenka, zapytam jeszcze ciebie - ty masz suwacze ustawiony wg, daty od @ czy według daty porodu? Bo mi się nie zgadza... inaczej mi wychodzi od ostatniej @ a inaczej do daty porodu :ico_noniewiem: i nie wiem co brać pod uwagę. Od ostatniej @ dziś mam 16,6tc a według daty porodu 17,5 :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 17:03

ja dopiero przypadkowo trafiłam na jej post i dlatego dopiero teraz zauważyłam :-D Fajnie mieć siostrę bliźniaczkę :ico_brawa_01:
bardzo fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nigdy nie doznałam samotności :ico_brawa_01: nawet w brzuchu miałam towarzystwo i jako plemnik tez :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-14, 17:08 ]
Ania_R, ustawione mam od daty porodu ta która gin ustalił z USG :-D

Awatar użytkownika
Ania_R

14 paź 2008, 17:12

ustawione mam od daty porodu ta która gin ustalił z USG
no własnie zastanawiam się czy powinnam zmienić bo mi wyliczyli termin na 26 marca, ale ponoć wszyscy liczą dni od ostaniej @ więc juz sama zgłupiałam - zobaczę co mi powie gin. w przyszłym tygodniu i po USG i wtedy najwyżej zmienię :ico_noniewiem:
bardzo fajnie
nigdy nie doznałam samotności nawet w brzuchu miałam towarzystwo i jako plemnik tez
:-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 17:23

obaczę co mi powie gin. w przyszłym tygodniu i po USG i wtedy najwyżej zmienię :ico_noniewiem:
bardzo dobry pomysł :ico_brawa_01:
bo ja też miałam na początku z @ ale jak mi gin juz podał termin z USG konkretny to zmieniłam :-D

[ Dodano: 2008-10-14, 18:11 ]
Ragazzz to jak co będziecie mieli?? :-D
dobrze, że już ze zdrówkiem w porządku :ico_brawa_01:
a my sie przeprowadzamy 7 listopada :509:

Beatris jak Ola się czuje?
Oby to tylko przejściowe było :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A co do biurokracji to oj nie ułatwiają nam życia :ico_nienie:
Zgadzam się z tobą co do łóżeczka, też nie ufam szczebelkom, bo jak byłam niania i chłopczyk miał takie ze szczebelkami to zawsze coś sobie włożył między szczebelki i płakał a ja musiałam kombinować jak tu go wyjąć

Jedwabna mi też juz brzuszek rośnie i rośnie a ja tyje i tyję , mam nadzieję, ze dużo tych kg nie przybędzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

14 paź 2008, 18:43

hej hej dziewczyny!!!!
ja dzis smutna do kwadratu moj maz znow wyjechal. oj ciezki ten zywot ze musi mnie tak zostawiac i kursowac. jak ja tego nienawidze!
Jedwabna mi też juz brzuszek rośnie i rośnie a ja tyje i tyję , mam nadzieję, ze dużo tych kg nie przybędzie
no ja tez mam taka nadzieje... troszke mi poszlo wszedzie ale tylko troszke. bo tak to mi sam brzuszek widac. jak moj M wroci z trasy to cykniemy fotke i wkleje, bo od ostatniego razu jak wam pokazywalam brzuszek to sie straaaaasznie zmienilo i powiekszylo
dobrze ze juz jest tt bo jakos tak mi tego brakowało..
kurcze mi tez okropnie. co chwilka sprawdzalam czy juz jest. ale nowa nazwa mi sie nie podoba :ico_zly: wolalam stara...
aha no i coreczka przesliczna!
Ragazza555 odezwij sie jak tam po wizycie u ginki.czekamy na wiadomosci!!

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 20:03

ja dzis smutna do kwadratu moj maz znow wyjechal. oj ciezki ten zywot ze musi mnie tak zostawiac i kursowac. jak ja tego nienawidze!
:ico_pocieszyciel:
jak moj M wroci z trasy to cykniemy fotke i wkleje, bo od ostatniego razu jak wam pokazywalam brzuszek to sie straaaaasznie zmienilo i powiekszylo
super :ico_brawa_01: juz nie mogę się doczekać :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

15 paź 2008, 09:28

czesc
dzisiaj mam zwariowany dzień i nie mam za bardzo czasu zeby wstawić wam zdjęcie z usg i napisać coś wiecej ale obiecuje ze jutro was odwiedze i nadrobie zaległości :-)

a narazie przyjmuje zakłady jaką płeć obstawiacie :-D

Beatris60

15 paź 2008, 09:43

hej
zgubiłam kabel od telefonu, a tam mam fotki z usg, już wysłałam sobie na skrzynke smsem, ale jeszcze nie doszło :ico_noniewiem: za to mam fotki z aparatu, z ostatniej wycieczki w lesie :-D

Marcia córcia śliczna :ico_brawa_01:

Ania_R sporo osób jak ma różnice między usg a om to ustawia sobie 2 suwaczki, może to dobry pomysł póki sie nie wyjaśni?

Ragazza, nie mam pojęcia, obstawiam że to chłopczyk lub dziewczynka :ico_oczko: nie rób tajemnicy tylko pisz :ico_sorki:

dziewczyny a ten x-lander co Wy wybrałyście to też nie ma chyba skrętnych kół, nic tam nie wyczytałam o tym, a kolega co ma sklep z wózkami powiedział mi że nie ma.

Ola już ok, poszła wczoraj i dziś do przedszkola, dziś mam ją szczepić na pneumokoki ale nie wiem czy do tego dojdzie bo pokasłuje, zobaczymy co lekarz powie.
a oto fotki:
moja grzybiarka gotowa do zbierania:
Obrazek
to my :ico_haha_01: z naszą sunią Betiną:
Obrazek
krótki piknik:
Obrazek
nasze największe znalezisko :ico_oczko: :
Obrazek

[ Dodano: 2008-10-15, 09:48 ]
już mam zdjęcie mojego syneczka, oto moje serduszko:
Obrazek