Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 lut 2008, 11:06

Witajcie kobietki :ico_haha_01:
Ja dzis pierwsza :509:
U nas straszna pogoda ale i tak ide na spotkanko piatkowe
Wczoraj bylam z Ala na badaniu w szpitalu badanie przebieglo ok a potem z Marta po miescie chodzilysmy i bardzo milo spedzilam czas a na koniec mozna powiedziec ze nas pogoda z miasta wygonila :ico_olaboga: bo po wyjsciu z PRIMARKA deszcz zaczol padac ale ogolnie super :-D
madziorka hihi, duzo zdrowka dla Leosia moze mu zapodaj ten TIXYLIX na kaszel?? bo latwiej takie przeziebienie zwalczyc w zarodku niz pozniej leczyc dlllugo
lucy23, zdjecia sa superowe rosnie ci chlopak jak na drozdzach :ico_brawa_01:

A gdzie Ilonka nam sie podziewa??

Jasnie trzymam kciuki zebys jak najszybciej do nas dolaczyla :ico_haha_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

29 lut 2008, 12:51

Emilka super,ze badania ok :ico_brawa_01:
Delfinkanie plakusiaj,ja tez jutro juz sie pozegnam,bo sie przeprowadzamy i troche potrwa zanim nam neta podlacza :ico_olaboga: mam nadzieje,ze Ci komp nie padnie
Madziorka daj mu syropek,Emilka ma racje

[ Dodano: 2008-02-29, 13:40 ]
dziewczyny bylam u lekarza,bo znow krwawilam,skopiuje Wam post z czerwcowek :ico_sorki:
Madziorka jednak nie jest ok...kiedys mialam taki zabieg i albo blizna krwawi,albo mam nadzerke,dokladnie nie sa pewni,ale pewnie nadzerka....za 10 dni beda wyniki i chyba dostane skierowanie do gin na zabieg ,zeby nie krwawilo,niby nic powaznego,ale jeszcze nie wiedza do konca,poza tym sie wkurzylam,bo badal mnie taki w turbanie i strasznie byl dla mn8ie niemily,normalnie tak mnie wkurzyl,ze szok...nie zrozumialam doslownie jednego slowa,pytal mnie o uplawy ,a ja powiedzialam,ze nie wiem co to i on sie tak wkurzyl,ze jak nie umiem ang to mam przyjsc z tlumaczem,noz nonono...bez przesady .ednego slowa nie zroumialam,mam prawo nie ? pojebany jakis na maxa,w ogole tak wrogo do mnie nastawiony,na szczescie przyszla pielegniarka i byla mila...on chcial mi badania robic ,bo stwierdzil,ze jestem za chuda :ico_puknij: ja mam 161 i waze 50 kg od zawsze i to ma byc za chuda ? normalna jestem jak zawsze...ale ta pielegniarka mu powiedziala,ze ja jestem drobnej budowy ,a do tego karmie piersia ,wiec nic w tym dziwnego,ze to moja normalna waga....wypytywal czy cwicze,chyba mi anorekje sugerowal pojeb jeden :ico_puknij:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lut 2008, 14:56

lucy na takiego pojebanego lekarza rasiste brak slow. zreszta napisalam na czerwcowkach wiec nie bede sie powtarzac hehe

dziewczyny oczywiscie podaje syropek lelkowi hehe bardzo mu smakuje hehe

emilka u nas tez pogoda sie spieprzyla, akurat na weekend, zapowiadaja mgly , chmury i opady. bleee
ale ja leleka i tak ogrodzie usypiam, bo lepiej mu sie oddycha hehe
poza tym nie ma temp i wlasciwie ma sie dobrze
na siedzaco jest happy hehe

wlasnie probuje mi wyrwac kabel z laptopa hehe
i wali bezczelnie kupsko hehe niewychowany ten moj dzieciak hehe

jak fajnie ze juz prawie weekend.. heheheh

tylko znow na basen nie pojedziemy ze wzgledu na to przeziebienie... ech

ja dzis uwieziona w domu. czekam na auto. wreszcie po 3 tyg nie bedziemy jezdzic ta wypozyczona kiszka hehe
a autko mam nadzieje ladnie odmalowane hehe zobaczymy

a o 16 jade znow bucem do morisonas bo adas ma dzis pelno spraw po pracy wiec tak bedzie szybciej hehe

[ Dodano: 2008-02-29, 14:01 ]
Lucy a juz zamowilas przeniesienie netu? dlugo musisz czekac/

ooo wlasnie nadeszla pora na lelka obiadek hehe ale sie zagadalam hehe
musze spadac

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lut 2008, 15:08

hej dziewczyny!!!
Madziu dużo zdrówka dla Leosia
Lucy co za pojeb ten lekarz???? pewnie Ci cisnienie podniósł co????????????

a my dzis w domku bo pogoda barowa wiec siedzimy i sie nudzimy :ico_olaboga: czekamy na Jace az wróci z pracy :ico_brawa_01: nareszcie weekend co troche pobędziemy razem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lut 2008, 16:59

bo badal mnie taki w turbanie
lucy na takiego pojebanego lekarza rasiste brak slow
wiec jakie prawo ma byc rasista, skora sam nie Angol z dziada pradziada??? Poza tym jak turban to juz sobie wyobrazam jego angielski... :ico_noniewiem: Ale bym go zjechala jakby mi tak poszedl po bandzie :ico_zly: :ico_zly:
co do krwawienia to ja tez mialam oststnio i wlasnie dzis ide do gina sprawdzic co sie dzieje :ico_oczko: Mam nadzieje, ze nie bedzie w turbanie :-D :-D
DZIEWCZYNY JAK ZNIKNE BEZ SLADU TO ZNACZY ZE NA DOBRE MI KOMP PADL!!!
Delfinkanie plakusiaj,ja tez jutro juz sie pozegnam
no ja tez pewnie niedlugo odpadne z towarzycha na jakis czas :ico_oczko:
a o 16 jade znow bucem
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: sorki, wiem, ze literowka, ale sie usmialam :-D :-D :-D
na siedzaco jest happy hehe
na siedzaco lepiej, bo katarek splywa, i da sie oddychac. poza tym jak katarek to dobrze robisz, ze na ogrodzie spi, bo swierze powietrze tez go troche odetka :ico_oczko:

Ja wrocilam z Luska ze spaceru. Tutaj jest 14 stopni, wiec ubralam jej tylko rajstopy frotowe, sukienke, kurtke, czapeczke i butki, a wszystkie matki co mnie mijaly z wozkami to patrzyly na mnie jak na glupia, bo ich dieci dalej w kombinezonach, poprzykkrywane kocami, koldrami, normalnie jak w grudniu :ico_puknij: a potem poczekalnie pelne chorych dzieci, bo matki przegrzane spod tych pierzyn je wyciagaja na placu zabaw, zeby sobie na dzieciaczki popatrzyly :ico_puknij: Boze niektore matki to normalnie rece opadaja. Ale to ja w/g nich jestem nienormalna, bo nie przegrzewam i niewazne, ze oje dziecko nigdy nie chorowalo, a one co miesiac kupe kasy w aptece zostawiaja :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-02-29, 16:07 ]
A tu taka ciekawostka dla Mam co sie dziwią, ze mowia NIE, a dziecko i tak swoje :ico_oczko:

"...ja staram się jak mogę nie używać zdania "nie wolno".
Test psychologiczny pokazuje, że nie rozumiemy słowa "nie". Oto przykład bardzo banalny:
NIE wyobrażaj sobie słonia, który nie ma różowych uszu i nie ma kokardy na ogonie. Nie kręci on trąbą i nie stoi na dwóch nogach... Mam nadzieję że komuś udało się NIE wyobrazić tego słonia
Staram się mówić, co wolno lub np. jak w tym przykładzie: "Ugryzłeś mnie... jeśli mnie gryziesz to boli i jest mi smutno" Na Groszka to działa - przeprasza i przytula, choć jeszcze wiele pracy przed nami by zrozumiał swoje czasem złe postępowanie..."

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lut 2008, 18:15

jasnie pani "fajny" artykul :-D sorki nie moglam ssie powstrzymac hehe
a tak na powaznie... rzeczywiscie logiczne to co napisali.. i dodac mozzna do tego rowniez przekorne zachowanie dzieciakow.. zakazzany owoc smakuje lepiej nie?
tak wiec my zamaist slowa NIE WOLNO bedziemy tlumaczyc jak bardzo nas boli, jak na smutno itd
zobaczymy czy zadziala

moj leon bedzie lobuzem mysle.. wiec bedziemy praktykowac wszystkie mozliwe metody hehe
ale wyslemy na wychowanie do Polski hihi
Tutaj jest 14 stopni,
wszystkie matki co mnie mijaly z wozkami to patrzyly na mnie jak na glupia, bo ich dieci dalej w kombinezonach, poprzykkrywane kocami, koldrami, normalnie jak w grudniu
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
biedne dzieciaki !!!!!

w taka pogode takie opatulone hehe

a u nas wieje, pada, bleeee
dlatego druga drzemka niestety w domu sie odbyla
ale zaraz wychodzimy z lelkiem, ale nic mu nie bedzie hehe
twrady musi byc nie? :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

29 lut 2008, 18:42

Jasnie Pani rzeczywiscie ,,fajny artykul,, :ico_haha_01: :ico_haha_01: ja tez przepraszam,ale jakos mi sie tak smiesznie zrobilo jak to Madziorka napisala,ale nie pisze tego zlosliwie :ico_nienie: a co do tego turbana,to masz racje gadal beznadziejnie i tak sobie pomyslalam,czy jak przychodza pacjentki z jego kraju ,ktore zazwyczaj nic nie mowia,to czy im tez tak mowi....i od razu sobie pomyslalam,ze wole angielskie usmiechniete twarze,nawet jezeli ten usmiech nie jest szczery,to ja sie lepiej czuje ....kurde,nigdy wiecej do tego lekarza,pierwszy raz mam sytuacje taka....pochwale sie jeszcze,ze T jest zdrowy :ico_brawa_01: jeszcze musi brac leki przez 4 miesiace,zebu do konca zabic chorobe,zeby nigdy nie wrocila :ico_brawa_01: to najwazniejsze :): :): :): kocham angielska sluzbe zdrowia :-D i mowie to szczerze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lut 2008, 19:22

Lucy ciesze sie ze T. oki i jest zdrów
a ja tak jakby narzekam nadal na służbe zdrowia, bo misiek juz ma prawie 8 miesięcy a ja u gina nie byłam i jak mówiłam babce, ze chce byc zbadana czy wszystko oki to mówiła, ze skoro sie dobrze czuje to musi byc dobrze nie???

u nas dzis pododa do d.... zimno, wieje i pada deszcz :ico_olaboga:
oj a mi coś cięzko oststnio pod względem psychicznym, moze pogoda, a moze nie, sama nie wiem, ale nieważne
dzis piątek wiec spoko jakis film sobie zapodam jak bedzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lut 2008, 21:03

hehe, to nie byl artykul, tylko wam przekleilam posta z innego forum, a to byl post mamy-psychologa, wiec jakas wartosc moze miec :ico_oczko: Ale sie nie gniewam, bo wywolal zdrowa dyskusje, a tak ma byc :-D

bylam u gina (pierwszy raz po porodzie :ico_wstydzioch: ) i wszystko jest w porzadku, a te dziwne krwawienia jakie mialam ostatnio to wynik stresu :ico_szoking: nie wiedzialam, ze taka slaba psychicznie jestem, wiec Marta
oj a mi coś cięzko oststnio pod względem psychicznym, moze pogoda, a moze nie, sama nie wiem, ale nieważne
pocieszylabym cie, ale kiepski w tej chwili ze mnie pocieszacz :ico_noniewiem: i tak ze mna masz krzyz panski na gg :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-02-29, 20:05 ]
a ja u gina nie byłam i jak mówiłam babce, ze chce byc zbadana czy wszystko oki to mówiła, ze skoro sie dobrze czuje to musi byc dobrze nie???
a ja tez dzis bylam pierwszy raz i myslalam, ze mnie gin opiepszy, ze tak pozno, a on mi powiedzial, ze jak sie nic nie dzialo to nie szkodzi, ze tak pozno. mozl, ze niektore po kilku latach dopiero przychodza i jest ok :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lut 2008, 21:24

a tak sie cieszyłam, ze jest piątek a tu szlag mnie zaraz trafi :ico_zly: czyli zapowiada sie jazda cały weekend bo mi od razu tak nie przechodzi
ech szkoda słów tylko sie poryczeć moze przejdzie

Wróć do „Pozostałe”