hej ciezaroweczki
pisalam do was wczesniej, ale wkurzylam sie strasznie, bo niedosc, ze to nowe forum otwiera sie tak dlugo.... bo pojawiaja sie ciagle komunikaty o nieczytanych postach.. to jak juz sie spisalam i chcialam wyslac to nagle jakis blad na stronie sie pojawil ... i myslalam ze mnie trafi.................masakra.....
i teraz to juz nie pamietam o czym pisalyscie i oczym to ja mialam napisac hihi
Lucy o macierzynskim napisalam szerzej na Poloni, bo nie bede tu dziewczyn zanudzac nasza sytuacja w uk hihi
Alinka nigdy nie bylam w wilnie, ale slyszalam, ze to piekne miasto i mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie je odwiedzic... i Praga jesczze mi sie marzy... ale pozstawie je na czas kiedy wrocimy do kraju... stad za daleko i lepiej zwiedzac tutejsze piekne krainy poki jest okazja... hihi
w maju byc moze pojedziemy na weekend do szkocji.... jak sie bede czula ok hihi
byla ktoraz z was we lwowie??? my da razy na wycieczce i naprawde piekne miasto.... polecam.... czulismy sie tam jak w zupelnie innym swiecie,,,,
aha a te pomidorki wydaje sie smakowite.... rzeczywiscie robi sie je identycznie jak ogorki kiszone??? pierwszy raz slysze... chyba namowie mamcie zeby na sprobowanie ukisila w tym roku hihi moi rodzicie robia pyszne ogoreczki kiszone wiec pomidorki chyba tez im wyjda nienajgorsze hihi w tym roku tato bedzie sam oddawal sie pasji bo mamcia bedzie wtedy u nas.... bawic pierwszego wnuka hihi
Aniu gratuluje
studnowki!!!
dziewczyny swietny ten album dla dziecka... ja wlasnie planuowalam zakupic taki w polsce... tzn widzialam inny na necie , ale ten przyznam ze wydaje sie ladniejszy.... taki slodziutki.... super..... napewno kupie hihi
a nasi goscie wlasnie odjechali... smiesznie bylo... jak zawsze z nimi.... adasko wypil piwka i juz chrapie na kanapie
zaraz go obudze hihi