Zimno u nas bardzo... chyba przymrozek gdzieniegdzie był, bo szron na szybach.
u as też już przymrozki są, ale do środy jeszcze ma być względnie a potem podobno ma spaść śniegZimno u nas bardzo
dziękuję, fakt czas szybko lecigratuluje 6 okienka!!!!!
no u mnie Julcia tak samo potrafi brykać bezustannieto Iga mnie kopie i szaleje w brzuchu
ja też będę prała w grudniu tak grudzień styczen, bo potem mogę nie mieć sił, bo to zima to coś innego wypadnie a ja nie bardzo mam gdzie wieszac pranie, bo na strych pewnie mi ciezko bedzie lazic.. i teraz jak M juz wezmie wyplate kupimy w biedronce ta suszarke balkonowa to sie przyda.ja chyba zacznę prać w grudniu
u mnie też sporo dziewczynek z tego co widzę, ale jak będzie jak będę rodziła to nie wiem.. hmm chociaż moja koleżanka z ktora sie w gim uczylam bedzie miala chlopca w styczniu ;) i mieszkamy nie daleko wiec bedzie Julcia miala towarzystwo wiekowe :DMówicie wysyp dziewczynek? U mnie w mieście znów rodzą się sami chłopcy.
oby się utrzymała do 25.10. bo wtedy będę w Londynieokoło 20 stopni i pełne słoneczko - jak na Anglię to wyjątkowa pogoda
o ranyjestem po operacji(13 stycznia2010)mam 7 śrub w nodze i nie zdązyłam ich wyjąć bo zaszłam w ciąze...więc po porodzie czeka mnie jeszcze operacja gdzieś pewnie kwiecień/maj..
mniam... smacznegoa ja sobie ziemniaczki w plasterki smażę :D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość