Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 11:19

no tak...ale nie ma cbebees........czy jak to tam :-D
poza tym...ja nie oglądam tv prawie wcale...i po co mi to?
dziś już mi przechodzi, chyba hormonki mi wariują bo mam mega nerwa ciągle...jeszcze ta pogoda...ble...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 11:26

zborra, napij się melisy :ico_haha_01: weź persen i po sprawie

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2009, 11:29

Dzien dobry :-)
Ja sie wczporaj polozylam wczesnie.. Ale niepotrzebnie.. bo nocka byla o nieeebo lepsza, od poprzedniej. Super. Kilka pobudek bylo, oczywiscie.. Z zatkanego noska i kaszel meczyll.. Ale nie bylo zle. Pospalismy do 9 :-)
Mis dalej w kiepskiej formie.. Oczy spuchniete, czerwone, troszke zalzawione.. Z nocha cieknie.. Ale kaszel juz mokry, wiec jest poprawa.. Mysle, ze jeszcze tydzien i wrocimy do formy. :-)
Ja zaraz sprzatam iszykuje sie do pracy.. Odpisze na drzemce iskowej..Boteraz steka :)

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 11:33

Cześć smarkatkom i zdrowszym !!!

No przeleciałąm przez te nasze stronki niczym tornado...

Zapamiętałam tyle o ile ... :ico_haha_01:

Lady i Glizdunia zajefajne fryzurki wyczesałyście dziewczynkom :ico_brawa_01: MOja podobnie jak Hania jedwab kilogramami powinna mieć wcierany i tak echo po tych zabiegach... ale moja mama mówi,że ja też taki meszek na głowie miałam... chociaż tato się spiera, że od razu byłam lwica :ico_oczko:

Zbora, ale ten mąż jackowaty dbaaaa o Ciebie :ico_haha_01: no zabiłabym :-D a i skopiowałam wczoraj twoje porady sprzed miliona lat.... i jednak tu do Glizduni /zacznę się malować w tym roku - to moje postanowienie :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: / a i odnalazłąm starą rozmowę z J. jak ma zapodać nam Hanusine zdjęcia na forum :-) ale się uśmiałam :ico_haha_01:
A Hanutę oszczędzaj, wiem co to alergia i też chucham na Ulę jak mogę...

Sikorka TWOJE RADY SĄ BARDZO CENNE I TAKTOWNE I POPROSTU SĄ TWOJE WIĘC JAK TU SIE GNIEWAĆ ZA DOBRE SERCE :-D a Karol ślicznie się bawi z Kacprem i już niedługo na pewno policzy do 10 - jego dziewczyny :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

A GosiA nam się pokazała :ico_sorki: wow wow i Hubert w moim typie, ale ja za stara jestem :ico_oczko:

Juli pisz jak nocka... a fridę masz ???

Lady i Zbora i Glizdunia no wasze kreacje SYLWESTROWE :ico_brawa_01: rewelacja !!!!!!!!!!!!!! Szkoda tylko, że razem nie mogłyśmy...

Patka, ale Krystek lubi jakiś inny makaron? Bo moje maluchy to wciągają go w każdej postaci... i żadne robale ich nie odstraszą :ico_haha_01:

Jagoda.... a pokaż te swoje zdjęcie z 16-stki ? :ico_sorki: :-) ja pamiętam, że kiedyś wklejałyśmy swoje z młodości... ale to ty byłaś sportmenką ??? Czy Patka? Bo Ewcik na bank.

A może i życzenia na NOWY Rok cobyśmy się wszystkie w końcu SPOTKAŁY :ico_sorki: :ico_sorki:

Doris !!! Powodzenia w wielkim mieście !!! Trzymam kciuki !!! A stronka to nie tylko zaliczenie ale i piękna pamiątka :ico_brawa_01:

Kamizela !!!!!!!!!! Zdrówka dla Wiktorka !!!! A jednak Rihanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: trzymam kciuki i koniecznie nam się pokaż :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

i dla Ani 100 LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z nami też :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 sty 2009, 11:48

Hallo,no witam sie z rana i ja..mialam dzis miec fajny ranek bo to A. mial wstac z Maya ubrac ja i zrobic jej sniadanko...a znow ja musialam bo musial dolezec :ico_zly:

Sikorko,fajnie ze napisalas o tej alergi,czasem ktos musi nam przypomniec conieco...a ja mam pytanie,bo wiesz ze ja do alergologa nie pojde bo raczej nie bedzie powodow ogolnie...a myslisz ze alergia moze sie objawiac tylko w sezonie zimowym np. jak u Mayci ten liszaj? :ico_noniewiem: ...fakt faktem ze mamy bardzo twarda wode....kamien wszedzie i ludzie sie skarza bardzo wiec moze to ma od suchosci skory skoro oilatum po kilku uzyciach pomaga?na mleko to napewno nie bo Maya nie pije...od czasu do czasu uda jej sie zjesc jogurcik...jajka..moze i to ale zeby za duzo jadla to tez nie sadze...3 razy na tydzien a nie zawsze mi zjada.... :ico_noniewiem: .....no nie wiem....do lekarza sie z tym liszajkiem nie wybieram,do skory glowy na te ciemniejsza skorke na czubeczku to kupie szamponik jakis nawilzajacy albo bede moczyc panne w Oilatum,moze da rade...

Doris,no to powodzenia,potrafisz pozmieniac co trzeba to nie bedzie problemu nie?

[ Dodano: 2009-01-09, 10:58 ]
Massumi,halo z rana...pomylka chyba to Kate byla sportsmanka :ico_noniewiem:

a ja chcialam cos dopisac i mi sie zapomnialo co,wiec wroce jak mi sie przypomni :ico_haha_01: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2009, 12:06

A jednak jestem.Mis sie slicznie bawi i buszuje z zabawkami, a ja mam chwile dla siebie. Dopije herbate i wtedy sie skusze na cos co TRZEBA.

Zborra- Nie denerwuj sie tak.. Bo Ty kobieto jestes jak wulkan.. A przeciez czasami spokoj sie przydaje!
A Hanutka- Aparatka :-) Na tej focie, gdzie sie "ubiera" jest cudna. Widac ze takie zywe srebro z niej. Bedzie aparatka.

Sikorko - ja tez mysle, ze masz racje z tymi alergiami.Ja rowniez wyczulona na tym punkcie. Sama jestem b. ostrozna i poki couwazam ze wszystkim. Lekarka kazala robic test,czy juz mozemy jesc danonki.. Dalam dwie lyzeczki w odstepie 4 dni.. Ale niestety - od razu bylo drapanie i liszaje w przegubach..Wiec jeszcze trzeba sie wstrzymac.
Oby te nasze Maluchy wyrosłyz tego i mogly ze smakiem pochłaniac wszystko!

Massumi - a Ty bywaj czesciej!!! Chocby na winko wieczorami ;)

Glizdunia-Tez bym sie wkurzyła..Jak jest Duyto ja zawsze odsypiam po pracy, ale potem Duzy tez moze sobie dluzej pospac.. Nalezy Ci sie!
A Mala Glizda piękna! Bedzie z niej modelka!

Doris- nono! Gratulacje ze wzgleduna stronke! :-) Trzymam kciuki za egzamin -za 2 czesc!

JAgódka- Ale Mała ma apetyt! Supe! Moj tez uwielbia rybki..Najbardziej dorsza z panierka! Mbniam.. mniam.. rybke to i ja bym dzis wciagnela.. A tuw chalupie trzeba sie kisic :(

U nas za oknem ochydnie.. Szaro, buro,snieg juz taki brudny.. ble :/ I jak tu nie chorowac!?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 sty 2009, 12:07

aaa...i wiecie jaka mamy paskudna pogode :ico_olaboga: zamarzajaca mgla :ico_olaboga: ...mgla utrzymuje sie od wczoraj wieczora i zamarza...auto mamy w lodzie cale :ico_noniewiem: beznadzieja,kiedy bedzie w koncu ta wiosna :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:14

zborra, no wlasnie mysle ze jakies 500ml dziennie to nasze maluchy powinny pic
moja rano 170 a na noc ostatnio 270ml

a może to tylko od wody jednak i suche powietrze
ja dzisiaj skikam po oliatum do apteki albo powiem mamie zeby mi przyniosła
mysle ze kilka kąpieli i bedzie ok

juli ciesze sie ze lepiej
leki zaczynają działac więc teraz juz bedzie tylko lepiej

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:16

a u naas miało byc ocieplenie od czwartku... :ico_noniewiem: i co ??? Echo ...
Juli no ja się staram być... a nie bywać :ico_haha_01: :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:17

moje pije rano 180ml mleka a wieczorem 210ml
do niedawno rano było kakao, ale teraz mamy odstawione...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”