hej, ale się rozpisałyście hihi
Słuchajcie przeraża mnie biegunka u dzieci....Coraz więcej słysze od znajomych że lądują z dziećmi w szpitalu, wczoraj np. moja kuzynka z 3 - miesięczną córeczka pojechała do szpitala i umieścili ją aż w Lesznie bo tutaj w okolicy w dwóch szpitalach oddziały dziecięce są przepełnione. A dziś spotkałam w sklepie koleżankę którą podwoziłam z jej synkiem do szczepienia, co wtedy Agatka nie dostała bo była po antybiotyku i mówiła mi że po tym szczepieniu mały dostał taką biegunke i wymioty że całe święta w szpitalu spędzili, a ja mam jutro iść z Agatką na szczepienie więc mam taki sters że szok,
No i zima u mnie na całego....
[ Dodano: 2008-03-26, 13:19 ]
karolas wkleję fotki Agatki ale no chyba wieczorkiem bo siostra przyjedzie z aparatem ja mam aż trzy w kompie ze świąt hyh
Kajunia również przyjmij i doe mnie szczere kondorencje, tak bardzo mi przykro
qunick ja mam taki normalny elektroniczny, ale widziałam takei fajne co mierzą temp w 3 sekundy wystarczy przyłożyć go albo do szkoła albo do ucha... a jak go się nie używa to jest specjalny stojaczek ładny i pokazuje na wyświetlaczu godzine i temperaturę jaką się ma w pokoju. Koleżanka moja kupiła go chyba za 70zł.
coś takiego
http://www.allegro.pl/item328471704_ter ... kcje_.html
anilewe pewnie że fajna praca, można dorobić, ale zgadzam się z dziewczynami nei podawałabym swoich wszystkich danych przez telefon, wiadomo co to za ludzie?
Ja dostałam już kilka propozycji na "pomoc' przy komuniach w maju, to znaczy pójdę na niedziele mam dwie "zaklepane" rodzinki i pomogę przy roznoszeniu jedzenia i sprzątaniu, wysiłku dużo nie będzie bo jedzenei przywiezie restauracja zrobione i mamy dwie zmywarki do dyspozycji a i babka zaproponowała nam za cały dzień 200zł na łepka hehe ale się cieszę, no a idę z siostrą
Dziewczyny jak tam z rozliczeniami podatkowymi, ja dziś zaniosłam pity do oddania i stałam 1.5 godziny w kolejce
Myślałam że tam adne i duszno i wogóle zero krzesełek hehe