Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2010, 16:50

spadlamznieba, ja ci nie radze robic wielkich planow na swieta o jezdzeniu i przyjmowaniu gosci. a najlepiej od razu z mezem pogadaj ze chcialambys spedzic je w 3 w domu,ze moze w 1 dzien swiat np odwiedzic swoja matke awigile spedzcie razem,nawet bez super posilkow(bo ty ani nie przygotujesz ani polowy jesc nie bedziesz mogla) ale po prostu w spokoju razem...takie swieta juz sie nie powtorza
popieram Dorotkę

a u mnie byla pani "doktor" Antek się czymś przytrul najprawdopodobniej i stąd wymioty. Wszystko mozliwe bo to bierze byle g... do łapek a potem w te lapy łapie żarcie :ico_zly: nie umiem go nauczyć że po brudnej robocie to sie uzywa wody i mydla. Niereformowalny matolek :ico_zly: Franek ma juz 3 tyg gorączke z niewielką przerwą. Nikt nie wie co mu jest, w koncu dzis dostalam jak poprosilam skierowanie na badanie moczu i morfologię z rozmazem. Ci lekarze to jacyś rozkojarzeni chodzą, niech już w koncu będzie ostra zima może zmusi pólmozgi do trochę cięższej pracy umysłowej. A na siusiaka dostal maść z antybiotykiem i rumianek mam zastapić rywanolem.

[ Dodano: 2010-11-22, 15:52 ]
lecę ogarnąć sie trcohe i może uda mi się przysnąć chwilkę.

mal
Wodzu
Wodzu

22 lis 2010, 17:45

ale czuje ze skonczy sie tak, ze on pojedzie do swojej mamusi na wigilie a ja zostane sama z dzieckiem i moja mama przyjedzie.
on zrobiłby największą głupotę w życiu :ico_puknij: ...nie musisz przecież robić świąt dla całej familii wystarczy ,że będzie mąż i dzidzia to teraz jest twoja rodzina a babcie obie zresztą jak maja ochotę to proszę przyjść z małą wałówka i tyle :-) i na dodatek nie za długo powinny siedzieć :ico_oczko: no chyba ,że sama o to poprosisz :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2010, 19:18

Witam dziewczyny niedawno wróciłam do domu, zaraz Was doczytam, ale najpierw wieści od Agnieszki, może zacytuje Wam jej smsa: "Witam. Wylądowałam w klinice we Wrocławiu. Maluch dobrze, za to ze mną gorzej nadal niewiadomo czy wyciągamy małego, czy nie. Daleko od domu, smutno, tęskno, płaczliwie. Nie mam już mocy, ale nadal walcze. " Wiąc same widzicie, że ciąg dalszy kłopotów u Agi.

Znów emotikony mi nie działają.

A ja byłam dziś u gina, i stwierdził, że dobrze będzie położyć się na kilka dni do tego szpitala, bo sam nie wie skąd u mnie te bóle krocz i trzeba to porządnie zbadać, więc jutro rano śmigam do szpitala, ale laptopa z netem biore ze sobą więc będę na bieżąco, no i Wy też

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2010, 19:25

buzok14, kurcze biedna Aga...jedna dobra wiadomosc ze z dzidzia ok...no i lekarzom na pewno ciezko decyzje podjac zeby nie zaszkodzic jej ani dziecku :ico_noniewiem:
przekaz jej ze my jej wysylamy cala nasza sile i wiare ze bedzie dobrze :ico_sorki:
a ty sie w takim razie spakuj,ucaluj coreczke,daj mezowi instrukcje i mykaj do szpitala zeby i ciebie wybadalai dokladnie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

22 lis 2010, 19:41

hej.
u mnie wciąż skurczowo.
musze wykupic kolejny lek na cholestazę za ponad 140 zł.
pielęgniarka mi powiedziała ze tez to miała i przez to urodziła wcześniej w 34 tyg. i ja prawdopodobnie również przez to miałam skurcze.

co do swiąt ja odrazu powiedziałam że z maleństwem sie nigdzie nie ruszam i siedzę w domu.

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

22 lis 2010, 19:45

oj ta nasza Aga... :(

[ Dodano: 2010-11-22, 18:48 ]
Miluśka, widzisz, ja tez tak powiedzialam to wielka afera wyniknela.

zadzwonilam do tesciowej, przeprosiłam ją jeżeli uraziłam. spytałam o jej zdanie czy ona usiadzie jakby co przy stole z moimi rodzicami gdbym robila wigilie tu, u siebie z adamem. powiedziala ze zadnego problemu nie widzi i zebym przedyskutowala z adamem wszystko, jakie on ma podejscie. wiecie co, wydaje mi sie ze jestem za bardzo wyrozumiala i dobra, no ale coz. oby moj maz to docenil.

a co do Twojego stanu to mozliwe ze bedziesz szybciej odem nie tulic malenstwo :) na pewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz

[ Dodano: 2010-11-22, 18:48 ]
że z maleństwem sie nigdzie nie ruszam i siedzę w domu.
no tak tylko ze Ty mieszkasz z rodzicami i z nimi spedzisz swieta. a Twoj maz co na to? co on zrobi? Twoja tesciowa przyjdzie czy co?

[ Dodano: 2010-11-22, 18:52 ]
buzok14, kochana trzymam kciuki ze wszystko ok bedzie. mnie tez boli krocze ale to u mnie juz normalne... bedzie dobrze!

Awatar użytkownika
Miluśka

22 lis 2010, 19:57

Paulinko moja teściówa wyjezdza do szwecji do najstarszego syna :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moi rodzice pewnie pojadą na święta do dziadków... mój dziadek jest bardzo chory i nigdy nie wiadomo czy dozyje kolejnych świąt... napewno nie będą tam siedzec całe swięta i część spędzimy razem.

właśnie przeczytałam że przy cholestazie lekarze decydują się wcześniej konczyć ciąże tak ok 38 tyg.
w karcie mam wpisane ze jestem w 35 i 5 tyg ciąży :ico_noniewiem:
nie wiem jak oni to liczą...

Awatar użytkownika
spadlamznieba

22 lis 2010, 20:01

w karcie mam wpisane ze jestem w 35 i 5 tyg ciąży
czyli masz ciaze o tydzien starsza niz myslalas. nie wiem jak oni to licza, nie powiem ci... na podstawie pewnie usg i dojrzalosci plodu...

a ja nie chce Świąt.

[ Dodano: 2010-11-22, 19:02 ]
jeszcze czeka mnie rozmowa z moim jak wroci z pracy na ten temat. czuje ze nie bedzie milo no ale coz. rozmowa musi sie odbyc

Awatar użytkownika
Miluśka

22 lis 2010, 20:05

poplamiłam białą koszulkę granatem... -.-

dziś zostałam sama na sali. już trzecia dziewczyna wyszła do domu.
ciekawe czy mi kogoś położą jutro..

[ Dodano: 2010-11-22, 19:07 ]
dobra lece bo zaraz obchód.

branoc ;*

Awatar użytkownika
spadlamznieba

22 lis 2010, 20:07

Miluśka, pa..

[ Dodano: 2010-11-22, 19:17 ]
dobra znikam bo nikogo nie ma

[ Dodano: 2010-11-22, 20:39 ]
jejku wróciłąm i myslalam ze rozgorzałą tu jakas dyskusja a tu cisza nadal ! :ico_szoking:

Wróć do „Pozostałe”