Jak sam temat mowi - dla wszystkich, ktorzy chca grac na fejsie w stare, dobre simsy mozemy pogadac na temat sasiadow, prezentow, trickow... wpisywac sie chetni
Ja potrzebuje sasiadow nowych
ad 1. najedź na shop potem kliknij dany obiekt i zrób move i go przesuwasz.ja mam narazie pytania :)
1) jak poprzestaiwc meble?
2) jak zdobyc te złote monety, a jak te diamentowe?
3) nie wiem co tam robic poza wizytami, graniem na gitarze, jedzeniem i odwiedzaniem łazienki:)
ja też grałam i mówię Ci na fb by Cię strasznie wciągnęło.Za to w Simsy na kompie grywam
10 znajomych to jeszcze nie tak duzo ale nie o to chodzi - wole znajomych "znanych" hahahhaha. Dlatego tutaj zagadalamOsita co do znajmomych wpisz na facebooku sims polska i tam cała taka społeczność jest i dodawaj tych znajomych. Ja wpisałam żeby mnie dodawali i już z 10 osób mam. Więc znajomych mam pełno.
Wiem Bo mam hiszpanska wersje. Wygodniej mi Ale mam ostatnio problemy z simsami na FB wiec nie wiem o co biega. Musze sprawdzic twoje powiadomieniaOsita wiesz Ty masz po hiszpańsku napisy
no w sumie tak, tylko że raz dziennie jak idziesz do znajomych to dostajesz 5 energii na rozmówki więc i humor Ci się poprawia i nie marnujesz energii. Osita a w którym jesteś teraz poziomie? Ja w 12. Muszę bardziej dom rozbudować ale Tomek wieczorami gra ze mną i na ubrania wydaje wszystkie pieniądze ostatnio pasek za 500 kupił.wole znajomych "znanych" hahahhaha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość