08 maja 2007, 16:24
ja muszę napisać co odradzam:willa Rodos w Łebie!!!nie jedźcie tam-kiszka totalna.warunki mieszkaniowe dobre-w każdym pokoju łazienka,telewizor ale poza tym nic dobrego.na dzień dobry same zakazy:pilnować dzieci żeby nie dotykały ścian,nie pobrudziły pościeli,nie nasikały do łóżka,nie biegały ,nie krzyczały.drzwi wejściowe zamykać na klucz nawet jak się wychodzi na chwileczkę wyrzucić śmieci albo po coś do samochodu,kuchnia miała być super wyposażona a tymczasem nie wiem czy było z pięć talerzy (a pokoi w tym domu ok.20).brat męża poszedł do właściciela zapytać czy nie ma on czasem jakiegoś wiaderka bo chcieli iść na ryby i nie mieli w czym zanęty rozrobić a za jakieś 10 minut w kuchni pojawiła się kartka "PROSZĘ NIE SMAŻYĆ RYB".poza tym właściciel nie szczędził głupich komentarzy.byłam świadkiem jak młode małżeństwo zaczepiło właściciela ,że w ich pokoju jast bardzo zimno i czy coś da się z tym zrobić to ten mądrak im powiedział,że on nie będzie palił w piecu bo zbankrutuje a jak oni poszli to powiedział niby do siebie ale oczywiście tak,żebym ja to słyszała:"wczoraj się nachlali a dzisiaj im zimno".Beznadzieja totalna i już napewno nigdy tam nie pojadę.