Podobno jeśli się zwiększy ilość wypitej wody w ciągu dnia np o 1 litr to spali się więcej tłuszczu. Macie jakieś w tym doświadczenia i ile pijecie wody podczas odchudzania?
no właśnie i to jest mój problem , mało pije wody bo po pierwsze czuje większy głód - a powinno być odwrotnie , a po drugie siedziała bym cały czas w wc , więc ograniczam raczej picie w pracy.
w domu próbuje nadrobić ale sie nie daje dużo zmiescić tej wodziny w ciagu 2 godz
wiolaw, spróbuj małymi łykami w ciągu dnia popijać. Ja piję aquarel z cytryną, bo słyszałam że woda z cytryną działa odchudzająco, troszkę spala tego sadełka ja wypiajm ze 3litry i rzeczywiscie to chyba działa, przynajmniej nie trzeba katować się dietami :)
minka, naprawde myslisz ze istnieje dieta cud i ze sama woda cos
zdzialas ?
woda jest niezbedna do zycia to kazdy wie (a przynajmniej powinien )ale na pewno nie zastapi niezbednych skladnikow pokarmowych a wrecz przeciwnie
od smakowych wod raczej sie nie schudnie specjalnie.. jakies tam badania dowiodly ze wlasnie te wody utrudniaja schudniecie.. jak znajde linka to wkleje wam co o tych badaniach
to ja wogóle nic bym nie pila , i tak mam problem bo tej wody u nas jest bardzo mało i jak zabraknie to nic nie piję , wczoraj próbowałam pić normalną ale niestety z kibelka mogłabym nie schodzić i było mi niedobrze niestety już tak mam