Ja miałam nadzieję, ze będę urządzać pokoik jeszcze przed porodem, niestety budowa przeciągnie się jeszcze kolejne 2 miesiące, więc Poziomeczka juz się urodzi, potem remont, więc dopiero na jesień się wprowadzimy do nowego mieszkanka, a tak juz sobie marzyłam o urządzaniu

No ale jak myślałam o pokoiku, zawsez mi się marzył duzy duzy rysunek na ścianie , scena z Kubusiem Puchatkiem i przyjaciółmi. Słyszałam nawet, ze są takie zestwy farb z szablonami. Ale nie wiem czy są i gdzie są. Do tego oczywiście firaneczki z Kubusiem (juz nawet upatrzone), łózeczko z baldachimem, komoda z nocną lampką, jakaś podręczna półczeczka na kosmetyki, wypatrzyłam równiez śliczniutki wieszaczek na pampersy
http://www.allegro.pl/item170982605_prz ... html#photo
bardzo ładny moim zdaniem, a jak dziecko dorośnie mozna tak wkładać zabawki ;) Oprócz tego kilka zdjęć mojej Kruszynki (miejsce się znajdzie jak pokój będzie urządzony

narazie mogę sobie fantazjować.
Aga bardzo mi sie podoba pokiok Twojego synalka;) Dziewczyny wklejajcie zdjęcia pokoików Waszych Szkarów, to mozna oglądać w nieskończonośc.
Aha jest jeszcze cos o co mi się mazry... fotel bujany gdzieć nieopodal łzeczka... No ale to raczej pozostanie w wyobrazeniach ;)