a skad wiesz, ze masz cykle bezowulacyjne?
kochana bo po pierwsze mój sluz nie zmienia sie wcale w kółko mam taki białawy wodnisty np teraz mam gdzie powinien mi zaniknac przed @ albo taki lepki
po 2 szyjki nigdy nie mam otwartej fakt czasem zauwaze ,ze jest wysoko czy nisko,ale zeby była otwarta to nie
po 3 ani jajnik prawy ani lewy prawie nigdy mnie nie bola tylko czasem prawy ,ale tam miałam niedawno torbiela i moze od tego lewy nigdy!
no poprostu czuje,ze mam cykle bezowulacyjne
bez luteiny moze być trudno
własnie wiem,ale jak zazyje luteine to inne wyniki mi zafałszuje dlatego gin powiedział,ze mam naie brac luteiny,a ja juz cała opuchnieta chodze,mam nastroje masakryczne sama z soba nie radze juz sobie
umów sie na monitoring
z tym bedzie ciezko bo mój gin przyjmuje tylko raz w tygodniu i jest bardzo oblegany i tak mi sie udało gdzie indziej do niego ddostac bo takto musiałabym dopiero 9 marca do niego isc a lekarz naprawde rewelacyjny
tak sobie myśle
moze ja w ciazy jestem,ale nic mi nie jest testa robiłam z 3 tyg temu ale nic nie wykazał,a od paru dni sutki mam wrazliwe bardzo nie wiem czemu
mówie ci kochana mam juz dośc
aha comiałam pisac...tą prolaktyne robiłam ale jest zaznaczone,ze WARTOSC REFERENCYJNA DOTYCZY KOBIET NIEBEDĄCYCH W CIAZY!