dziewczyny dzieki za rady,
moja dzidzia jak pije z piersi to czuje kiedy mleko plynie bo ona strasznie mocno ciagnie i mleko ´plynie intensywnie a jak odsune sutka to mleko cieknie szybko, a czasem jak pisalyscie po prostu jakby sie przytulala i spac jej sie chce, dzis zadzwonilam do poloznej bo mala wogole prawie nie spalo i ona stwierdzila ze nietrzeba zmieniac na butle bo wystarczy uregulowac jej potrzebe snu, kazala mala klasc do gondolki ubrana cieplo i przy otwartym oknie, kiedy idzie spac to miala dostac wody z butli gdyby jej sie zachcialo pic po oproznieniu piersi, no ale mala zawsze jest aktywna po piersi wiec zdarzy zglodniec zanim pojdzie spac, powiedziala ze karmic mam wdrugim pokoju to samo z zabawami zeby mala wiedziala ze sypialnia jest do spania, no wiec zrobilam jak kazala i nakarmilam ja z piersi ( oproznila najpierw cala jedna a potem troszke z drugiej, ) i wtedy sie pobawilysmy a jak zachcialo jej sie spac to ubralam ja cieplutko i do gondolki przy otwartym oknie, mala zaplakala wiec podalam jej wody wypila 60 ml ( za pierwszym razem za drugim razem jak ja kladlam to wypila 30 ml a za trzecim 15 ml ) po tym jak wypila wody ( butle podalam jej w gondolce ) zasnela w ciagu kilku sekund bez bujania bez niczego
bez noszenia ( ostatnie dwa dni noszenie na rekach od rana do nocy, ostatnie dwa tygodnie nie spala w ciagu dnia ) rano spala 1 godzinke, o 11.40 1,5 godzinki a teraz zasnela trzeci raz o 15.00,
butle z mlekiem bede jej wciaz podawac wieczorem na spanie, a karmic w ciagu dnia, a do snu wody podawac po zabawie, mala dzis taka fajna byla, zupelnie jak dwa tygodnie temu, no i spi troche to najwazniejsze, a ja mam czas na sniadanko, obu tak dalej bylo !!!
co do butli to wsytrzymam sie az do czasu jak ja zwarzymy 11 kwietnia wtedy sie okaze czy na tej piersi i butli wieczorem i wodzie do snu przytyje troche
dzis tez sie do cyca przytulala i niessala ale tylko raz, reszte ssala ladnie
strasznie sie ciesze, i dzieki wam bo teraz wiem ze butla niemusi byc konieczna tylko jak waga nierosnie jak jedna z was miala.