hej dziewczyny... jestem tu od nie dawna bo chcialm sie dowiedziec czy moge byc w ciazy??
napisze kilka rzeczy ktore mnie troche irytuja...
1. ostatni raz z chlopakiem spalam pod koniec czerwca (jakos 28-29 jakos tak) bez zabezpieczenia ale wczesniej miesiac przed bralam tabeletki...
2. kilka dni normalnie potem w nagle oddawanie mocze i dziwne klucie w podbrzuszu...teraz mam takie wrazenie w podbrzuszu jakby mnie ktos lekko ''gilgotal'' takie lekkie laskotki:) czasami mam tez takie uklucia...
3.na okolo brodawek moich piersi mam jakby swedzenie i na dolnej czesci piersi tez...
4. czesto boli mnie glowa i duuuuuuuzo spie :D
5.zmienil mi sie apetyt o wiele wiele mniej jem,odechcialo mi sie slodkiego i np pizzy makaronow ryzu... jakbym mogla to bym jadla ciage pistacje i pila cole :D no i czesto mam smak na np paluszki slone albo owoce i ostatnio n ogorki konserwowe i sledzie w smietanie mialam ochote....ale nie wiem czy to zachianka moja czy ciazowa:P
niech mi ktoras z was drogie mamy napisze co jest ze mna bo nie wiem co mam juz myslec??
robilam test ale nic nie wykazal czy jestem czy nie... teraz za dwa dni ide do lekarza ale chcialabym sie od was czegos dowiedziec... bo wy to juz przechodzilyscie...
dziekuje z gory za odpowiedzi :D