Awatar użytkownika
Zizula91
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

czy jestem w ciazy?

09 sie 2010, 02:01

hej dziewczyny... jestem tu od nie dawna bo chcialm sie dowiedziec czy moge byc w ciazy??
napisze kilka rzeczy ktore mnie troche irytuja...
1. ostatni raz z chlopakiem spalam pod koniec czerwca (jakos 28-29 jakos tak) bez zabezpieczenia ale wczesniej miesiac przed bralam tabeletki...
2. kilka dni normalnie potem w nagle oddawanie mocze i dziwne klucie w podbrzuszu...teraz mam takie wrazenie w podbrzuszu jakby mnie ktos lekko ''gilgotal'' takie lekkie laskotki:) czasami mam tez takie uklucia...
3.na okolo brodawek moich piersi mam jakby swedzenie i na dolnej czesci piersi tez...
4. czesto boli mnie glowa i duuuuuuuzo spie :D
5.zmienil mi sie apetyt o wiele wiele mniej jem,odechcialo mi sie slodkiego i np pizzy makaronow ryzu... jakbym mogla to bym jadla ciage pistacje i pila cole :D no i czesto mam smak na np paluszki slone albo owoce i ostatnio n ogorki konserwowe i sledzie w smietanie mialam ochote....ale nie wiem czy to zachianka moja czy ciazowa:P
niech mi ktoras z was drogie mamy napisze co jest ze mna bo nie wiem co mam juz myslec??
robilam test ale nic nie wykazal czy jestem czy nie... teraz za dwa dni ide do lekarza ale chcialabym sie od was czegos dowiedziec... bo wy to juz przechodzilyscie...
dziekuje z gory za odpowiedzi :D :ico_haha_01:

mal
Wodzu
Wodzu

09 sie 2010, 07:57

teraz za dwa dni ide do lekarza
wtedy lekarz udzieli Tobie odpowiedzi ,tutaj nikt Cie nie zbada aby potwierdzic czy zaprzeczyc ciaze :ico_oczko:

cyn_inspiration
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2010, 14:48

Zizula91, skoro test nie wykazał to pewnie nie jesteś. Ale możesz go powtórzyć no i jeśli ci się okres spoźnia iść do lekarza on może Ci dać, albo nie skierowanie na badanie krwi które jednoznacznie stwierdzi bądź zaprzeczy ciąży. Pewnie nie jesteś ale idź do lekarza, bo tu jasnowidzów nie ma,;)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2010, 16:28

zrób badanie z krwi na beta hcg, testy czasami się mylą a to badanie daje pewność

lenka11
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

20 sie 2010, 14:04

tak!to cudowne ! :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

20 sie 2010, 14:07

Zizula91, najlepiej jakbys chciala sie dowiedziec czy jestes wc izay to idz do lekarza :-) albo zrob jeszcze jeden test :-)
wiesz my nie jestesmy lekarzami :ico_sorki:
a kazda kobieta inaczej to przechodzi :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”