Dałam wczoraj wieczorkiem troche deserku gerbers "Śliwka" (tak z dwie łyżeczki) mimo że jest po 4 m-cu ale z rana troche się dziś załatwił. Tylko że nie wydaje mi się, żeby mu specjalnie zasmakował więc co dalej. :ico_noniewiem:
Daje wode. Troche częściej się załatwia tylko, że ciągle sprawia mu to duuuży problem... I sprostuje dałam mu deser śliwka z firmy hipp (jest od 4 m-ca) a nie gerber. Chociaż słyszałam, ze ten drugi jest lepszy. Pozdrawiam
Hej!!
Dzięki za wszystkie rady Przede wszystkim Anuszce i Gabi. Powoli jest coraz lepiej i wiem teraz co zrobić, gdy ponownie będe miała taki problem. Pozdrawiam wszystkich którzy wypowiadali się na forum. :597: Narazie
Gdy mój mały miał problemy z wypróżnianiem stosowałam sposób teściowej.Trzeba włożyć malutki kawałeczek mydła do odbytu.5-10 minut i kupka była.Pytałam też lekarkę oczywiście wczesniej czy tak mozna i powiedziała że jeśli nie działa koperek to jak najbardziej.A co do jabłka to nie jest zalecane mamom karmiącym nawet pieczone bo u dzieci powojuję wzdęcia i gazy.Tak samo gruszki.