02 lip 2007, 18:09
ANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKZJI ROCZNICY !!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziewczyny jak widac faceci sa tacy sami :ico_haha_01: byla przed chwila polozna ...malemu tez jakies krostki dzis wyskoczyly,ale powiedziala,ze to normalne,tylko jak bedzie ich duzo wiecej to wtedy do lekarza .jutro ma zadzwonic baba z przychodni i przyjsc na wizyte i mam isc do jakiejs kliniki dla dzieci ,ale to mi poczta przesla co i jak ,albo ta pani z przychodni mi powie ...juz sie pogubilam :ico_olaboga: wiem,ze ja mam isc do lekarza za 6 tyg,maly za 8 tyg ,a reszte sie dowiem od tej pani z przychodni co bedzie przychodzic ...
[ Dodano: 2007-07-02, 18:12 ]
aciadobre pytanie,bo ja mam ten sam problem i nie wiem co kupic.mam bambino,mama mi przywiozla,ale nie wiem czy moze byc :ico_noniewiem:
frydza wspolczuje,ja bym sie wsciekla ,ale wiem,ze to tak glupio,bo to mama twojego meza,ale czasem trzeba wprost powiedziec...choc na moja to nie dziala he he tomka mama przyjezdza 12lipca,ale na 5 dni ,wiec wytrzymam :-D
[ Dodano: 2007-07-02, 18:13 ]
ja 13 kg schudlam,a w dzinsy nie wchodze :ico_wstydzioch: a taka szczupla sie czuje odkad nie mam tego ogromnego balona :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-07-02, 18:13 ]
jeszcze 7 mi zostalo :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-07-02, 18:15 ]
ja mam taki apetyt ,ze szok...nigdy mnie nie opuszcza :ico_wstydzioch: i teraz tez mam spory,no ale nie opycham sie slodyczami...madziorka zapomnialam ci napisac,ze nie moge jesc arbuza ,bo maly ma rzadka kupe :(