hej dziewczeta
haniu wspolczuje tych falszywych skurczy.. .. :ico_olaboga: ale pewnie maluszek jeszcze niegotowy... :ico_noniewiem: spokojnie juz niedlugo . :-D ... u mnie wywoluja 12 dni po terminie. :ico_oczko: .. a jak w niemczech :ico_noniewiem: , tak samo? :ico_noniewiem:
madzia brawo dla zdrowego marcinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kamilka dojrzalam nowe fotki .... jakies slodziutkie malenkie stopki!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko schrupac :ico_brawa_01:
acia ja kupilam krem nivea baby, ale nie wiem czy tylko do cialka czy do buzki rowniez sie nadaje??? 50 faktorow (innego nie bylo) :ico_noniewiem:
frydza wspolczuje wscipskiej tesciowej :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madzia co ja czytam??? :ico_szoking: tesciowa sie pojawila???? :ico_szoking: i jak stosunki miedzy wami??? :ico_szoking: poprawily sie???? :ico_szoking:
a ja wlasnie wrocilam... :ico_oczko: bylam w szpitalu na konsultacji w sprawie ewentualnego znieczulenia zewnatrzoponowego.. :ico_oczko: . bo przypomnialam sobie ze mam skolioze kregoslupa :ico_wstydzioch: i balam sie, ze moze beda jakies przeciwskazania. :ico_olaboga: . ale okazalo sie ze wzystko ok.. :-D
no a potem musialam jeszzce troche polazic.. zakupic owoce hihi
i czekam na adasia... a wieczorem przyjezdzaja kumple z polski... juz niedlugo.. i wioza dla mnie ogoreczki malosolne... hihi wiec zaciskam mocno nogi co bym mogla ich pojesc :ico_wstydzioch: