Oj z chęcią :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: , ja mogę byc pierwsza :-D :-D :-DDziewczyny kurde moze juz ktora by z was zaczela rodzic

Oj to współczuję, nieciekawie, zwłaszcza jakby miało się coś dziac :ico_olaboga: , a daleko w razie czego da rade przyjechac?M. wyjeżdza na 2 tygodnie w czwartek

dokladnie.. moj jedzie jutro do lodzi na jeden dzien i nawet to mnie wkurza.. moglby juz siedziec w krakowie, na 2 tygodnie po prostu bym mu nie pozwolila, musialby cos wykombinowac :ico_nerwusek: ale ja nerwus jestem straszny teraz, nie pozwolilam nawet oddac auta na przeglad, bo jak zaczne rodzic to nie zamierzam taksowka jechac :ico_noniewiem: zreszta juz widze jakby wtedy madrala do mnie jezdzil do szpitala, chyba 200zl dziennie by szlo na taksowke, albo tramwajem 1,5 godziny :ico_puknij:janoszka, kurde i ja bym sie bala zostac na ostnie 2 tyg przed porodem sama. :ico_olaboga: , wspolczuje ci.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość