połozna p. Ewa Prokurat
slyszalam o nieh pochlebne opinie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: moja bratowa chodzila i nie bylo problemow z czymkolwiek, dzwonila z kazdym problemem do niej i zawsze miala rade. a jak zaczela rodzic (dostala skurczy pozno w nocy) to ta ja przez caly okres skurczy podtrzymywala na duchu - telefonicznie)
bylam u lekarza, do potwierdzenia 30.07 na kolejnym usg ale...
[center]

[/center]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciesze sie bardzo i zyje ta iluzja poki co, bo nozki dzidzi mialo skrzyzowane i nie bylo mozna dobrze sprawdzic :ico_oczko: najwazniejsze ze serducho bije, proporcje zachowane, jest sliczne, kostki mocne i dobrze widoczne :ico_brawa_01: znowu termin sie opoznil, i tak juz sie smieje ze jak tak dalej pojdzie to bedzie maly Jezusek (w hiszp. imie jesus jest b. popularne) bo urodzi sie 25 grudnia :ico_haha_01:
Ja na ciąży miałam trochę wyrzuty sumienia że nie zaplanowałam tej ciąży i na pewno będzie coś nie tak
daj spokoj, co ma byc w twoim przypadku nie tak?? ja to moge sobie pluc w brode, bo mimo iz moglam sie spodziewac (bo sie nie zabezpieczalismy w ogole) to ani kwasu ani nic nie bralam i do tego baaaaaaaardzo dlugo dzidzi trulam lekami b. silnymi :ico_puknij: :ico_placzek: ale zadna matka nie chce zle dla swojego malenstwa, jesli cos zrobilysmy "zlego" (moja kolezanka nie moze sobie darowac, ze w pierwszych tyg ciazy jak byla na wakacjach to pila alkohol :ico_noniewiem: a o ciazy oczywiscie nie wiedziala - to jeszcze bylo przed oczekiwanym okresem) no to przeciez nie robimy tego zeby zaszkodzic celowo naszym dzieciom. wariujemy z kazda blahostka, bierzemy witaminy, badamy sie regularnie i staramy odzywiac "dla dzidzi" i to swiadczy o naszym dojrzalym macierzynstwie :ico_brawa_01: