sorki, myslalam ze pisalam ze mialam wczoraj wizyte u ginka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: odkad jestem w wysokim ryzyku to na kazdej wizycie robia usg (przez te ch****ne leki ktore bralam na poczatku ciazy i w ogole moja historie kliniczna wola wykluczyc jakies nieprawidlowosci, zreszta, dzidzi jest malutkie i mimo ze rozwija sie prawidlowo :ico_oczko: jest.. malutkie :ico_oczko: ) no i jeszcze 30.07 mam te usg wysokiej resolucji czy jak to sie nazywa - takie dokladniejsze, trwa samo usg 20-30 min, robione przez specjaliste - radiologa, sprawdzaja dokladnie proporcje ciala, narzady wewnetrzne itp itd. ciekawe, po co, kiedy i tak juz nie ma to znaczenia - jest dzidzi i jakie by nie bylo, jest nasze i go nie oddamy :ico_oczko:aaa osita male pytanko kiedy sie dowiedzialas nie mowilas nic ze bedziesz miala robione usg :ico_nienie:
chociaz dowiedzialam sie od lekarza, ze gdybysmy po tym usg zdecydowali ze nie chcemy "uszkodzonego" (tfiu tfu) dziecka to mozna... usunac. :ico_chory: az slabo mi sie zrobilo.. tym bardziej, ze pomyslalam o biednych dzieciakach w anglii, gdzie az do 24 tc mozna usunac ciaze bo.. chocby nie podoba nam sie plec potomka :ico_chory: :ico_nienie:
aniafs, znam wiecej takich przypadkow :ico_oczko: wiec teraz po prostu sie ciesze z ewentualnosci dziewczynki. wszyscy mi mowia ze chlopak wiec sie ciesze ze przez jakis czas bede mogla mowic, ze dziewczynka :-D nie wiem czy za sprawa sugestii otoczenia, ale tez mam psieczucie ze chlopczyk :ico_oczko:
ania1980, oby ci sie udalo!!! i pamietaj - od niedzieli jestem w pl, wiec ostroznie na drodze :ico_haha_01: :ico_oczko:
tosia, udanego szkolenia i zakupow :ico_brawa_01:
nooooo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D tylko ze Ana to powiedzmy... imie robocze :ico_oczko: bo ja nie chce tego imienia dla dziewczynki, nie lubie tutejszej tradycji nazywania dzieci imionami rodzicow, a mezu tak mowi specjalnie bo... ma jednak nadzieje na chlopca i chce go nazwac swoim imieniem, na co ja mu od poczatku malzenstwa powiedzialam kategoryczne NIE :ico_nienie: :ico_oczko:Może malutka Ana wpadnie w oko mojemu Antosikowi :ico_oczko:
kasia1983, ale super brzusio!!! :ico_brawa_01:
no i dzisiaj bedzie wiecej chlopczykow i dziewczynek zamiast dzidziusiow - kilka wizyt na usg sie szykuje :ico_brawa_01: