Dzien doberek
Uleczka wspolczuje ci tych dobrych rad :ico_olaboga: :ico_zly:
ja tez je znam
maz mojej tesciowej jak bylam w 6m to jak zoabczyl ze kupilam pare rzeczy dla dziecka,doslownie pare ciuszkow i potem jak juz w 7 m mielismy kupiony wózek to sie malo za glowe niezlapal bo stwierdzil ze wszystko ale wszystko powinnismy kupic jak sie dziecko urodzi :ico_szoking: :ico_szoking:
czyli jak by mi sie dziecko urodzilo wedlug niedo niemialabym nawet w co go ubrac w co przebrac,umyc i wogle juz w szpitalu
i pewnie mialabym moze jechac po porodowce na zakupy zeby kupic dziecku potrzebne rzeczy :ico_zly: :ico_olaboga:
ja uwazam ze to sa ludzie starej daty i w ich czasach duzo rzeczy niebylo bo niebylo wsklepach
i sie przyzwyczaili do jakis starych glupich zabobon :ico_noniewiem:
Moja mama tez mi gadala ze dopiero jak bede w 6 m to powinanm cos tam kupic a teraz stwierdzila
ze jak wszystko naraz to tyle kasy sie wydaje ze niestarcza i jak slyszy to sie za glowe łapie
ze to takie drogie :ico_szoking: :ico_olaboga:
ale ja i tak tam nieslucham bo po co ma sie czlowiek tylko denerwowac niepotrzebnie :-D
a i fajnie ze masz juz łozeczko i fajne te dodatkowe rzeczy napewno sie przydadza
siunia Wiki niebyla taka w przedszkolu :ico_noniewiem: chyba
no fakt zawsze jej wszedzie pelno
ale mysle ze przyczyna jest inna
ona jako typowy Lew lubi byc w centrum uwagi,zeby ja wszyscy zauwazali,z nia sie bawili a jak nie robimy tak jak ona chce albo jej niezauwazamy czasem specjalnie zeby sprawdzic jej reakcje to ma taka mine i robi jakies tam glupoty
moze to jest ta przyczyna zlego zachowania
a babka w szkole zle interpretuje to wszystko
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
haha przekupiła babę!!!!
no to w jej stylu ona sobie w takich sprawach swietnie radzi :-D :-D
wiem cos o tym hehe
na przeprosu\iny laurka :ico_oczko:
hehe
cwane dziecko ale mysle ze sobie poradzi w zyciu
tylko jest bardzoooooo wrazliwa :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ale cos za cos
Kasia zdjecie KIngusi sliczne i jak fajnie opisane hehe
ja dzis jade do hurtowni z mezem na ostatnie zakupki
musze materacyk kupic,wklad do poscieli,pieluszki jedne i drugie i pare innych rzeczy hehhe
lubie takie zakupy
milego wekendu zycze papa