pogoda do bani caly dzien pada deszcz,ciemno i ponuro :ico_placzek:
witaj w klubie hehe ja mam tak samo a najgorzej ubrac skarpetki albo zawiazac adidasy :ico_olaboga: :ico_olaboga:Jestem tak jak wy ociężała i trudno mi się poruszać. Najgorzej wstać z łóżka czy z podłogi.
ale jeszcze troche i wszystko wroci do normy :ico_oczko:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: naprawde ci wspolczujeDziś pojechaliśmy do mieszkania, a gościu od kuchni przez cały tydzień zamontował jedną deseczkę nad okapem
ten facet chyba wie ze was tam niema to ma to w nosie i sie mu niespieszy co za pacan :ico_zly: :ico_zly:
ja tam poki co niebede jej pila bo mam niemile wspomnieniaMam pytanko czy myślicie, że jest sens na kilka dni przed porodem zacząć pić herbatkę na laktację?
pilam ja po porodzie z Wiki i dostalam strasznego nawalu takze aj sie wstrzymam :ico_nienie:
kilolek, super widze ze u ciebie tez remoncik trzymam kciuki za szybka realizacje :-D
no i gdzie te fotki kochana :ico_nienie: :-DLaski jutro w końcu skłdamy łóżeczko będą foty...
no umnie tez juz stoi łozeczko dzisiaj maz skladal a ja reszte dokonczylam tak sie ciesze :-D :-D
A Wiki jaka szczesliwa chodzi przy łozeczku i sie cieszy ze niedlugo bedzie spala tam jej siostrzyczka i ze łozeczko jest w jej pokoju
az sie jej łezka zakrecila w oku i pytam czemu a ona ze ze wzruszenia hehe
moj maly wrazliwiec :-D :ico_brawa_01:
heh ja tez niemoge spac szczegolnie jak sie tylko polze do łozka to wstaje co 5 min do toalety poki niezasne :ico_olaboga:matikasia, widzę, że nie tylko ja spać po nocy nie mogę..
maz sie smieje ze mi wc w pokoju zainstaluje hehe
]W ogóle zauważyłam że od paru dni mam mdłości
ja tez je mialam ostatnio i nawet okropne zawroty glowy :ico_olaboga: myslalam ze sie przewroce
tez myslalam ze moze sie zatrulam czy co :ico_noniewiem:
ale teraz ustaly
tylko chyba macica mnie sie tam rozciaga bo ciagnie mnie tak w dól i czasem mam wrazenie jakby Zuzia miala zaraz wypasc :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
no ja to prawie codziennie z rana musze zjesc Prince polo :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: i czuje sie jak jakis nałogowiec heheCo do czekolady to ja też ostatnio sobię ją podjadam i też w postaci nutelli
jutro wizyta u gina pewnie kolejne 2kg do przodu :ico_placzek: ale co tam wazne ze juz koncowka i chyba az tak mocno nieprzytyje :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Zuzka sie kreci z boku na bok to czasem tak boli
ale bardziej boli jak sie wbija mi w pecherz :ico_olaboga: hehe
ale co zrobic bawi sie mamusi pecherzem :ico_oczko: :ico_oczko:
ide sie polozyc bo cos senna jestem :ico_spanko: :ico_spanko: