Ale dostałaś speeda :ico_brawa_01:Robię torta heheheh i szykuję wszystko na jutrzejszą imprezę urodzinową Uli. W nocy wysłałam poprawioną pracę i mam nadzieję, że dostanę już zgodę na wydruk
Możliwe, że przy skórczach przepowiadających jest podobnie?nudności wymioty i biegunka na pewno są objawem " pracy szyjki macicy"
A to ja będę juz tydzień przed terminem je skubać hehe ponoć masowanie brzucha tez przyspiesza no i aktywność oczywiście bez przesady!!Hehe, a wiecie, że drażnienie brodawek zwiększa wydzielanie oksytocyny?
A mi tak ostatnio było niedobrze i miałam rozwolnienie poszłam do ginekolog na wizytę i dowiedziałam się ,że mam rozwarcie i skróconą szyjkę -coś w tym jest pewnie nie powoduje całkowitego rozwarcia ,ale to sygnał ,że już niedługo.Ale my wszystkie mamy już termin niedługo ha ha więc to norma !nudności wymioty i biegunka na pewno są objawem " pracy szyjki macicy"
dlatego M jedzie z nią w poniedziałek i On tam im powie co trzebaco za bałagan mają w tym banku ja to bym tam sajgon zrobiła hehe
no dokładnie mamy bliżej niż dalej :-Dto sygnał ,że już niedługo.Ale my wszystkie mamy już termin niedługo ha ha więc to norma !
pochwalisz się jaką?:-Da dziś już kupiłam komodę
ale super :ico_szoking:jeszcze w aptece dostałam darmową paczkę dla dzidzi a tam : 2 smoczki, bodziaki, 10 pampersów, książeczka, płyn do kąpieli, maść do pupy, olejek , mi krem do rąk, oj trochę tego było, i nawet spore te próbki :-)
no dokladnie i mama w pon bedzie to wyjasniala, i jedzie do Bstoku do ZUSu zeby jej rente przesylali poczta bo ma dosc takich jaj jesli mialaby jej jeszcze renta tak przepasca co do banku to niezłe jaja :ico_zly:
nudna :ico_haha_01: musiałam brać taką co pasowała do tamtejpochwalisz się jaką?:-D
nie tak o dawali , jak wcześniej przez neta im zgłosiłam , że skończyłam 26tc to dostaje się darmowe paczki które trzeba odebrać w aptece :-)ale musialas jakas kwote wydac czy tak porpostu dali?;>
no daj spokój :ico_olaboga:no dokladnie i mama w pon bedzie to wyjasniala, i jedzie do Bstoku do ZUSu zeby jej rente przesylali poczta bo ma dosc takich jaj jesli mialaby jej jeszcze renta tak przepasc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość