hej kochane :ico_haha_01:
witam wtorkowo i bardzo dobrze humorzaście ;-) dziś Marcin zwinął Jagę na cały dzień wiec mam full wolnego czasu. tymek jest jak jaga z okresu niemowlecego - tylko je i śpi, robi sobie 2-3 godziny czuwania i tyle, w zwiazku z czym gdybym miała jedno dziecko to bym sie teraz nudziła jak mops :-D zdążyłam okna już wymyć i łazienkę wypucowac, wstawiłam dwie tury prania, jeszcze odkurzanko i mycie podłóg i domek bedzie lśnił a ja wyleniuchuję sie troszkę :-D
novac no my dzis właśnie zaczynamy werandowanie i za 2-3 dni jak pogoda bedzie sie taka ładna utrzymywać wybedziemy na pierwszy spacerek :-)
a co do snu - to ze wzgledu na tą żółtaczkę musiałaś Małego budzić? bo mi w spzitalu tymek po 5-6 gdozin nawet spał, ale pod zadnym pozorem nie kazali mi go wybudzać. dziś w nocy mieliśmy jedna pobudkę, ale za to aż na godzinę, bo tymkowi przywidziało się być towarzyskim, ale potem na kolejne 4h poszedł spać, wiec dzis wyspana jak mopsik jestem :-D
co do alergii i wrażliwosci na pokarmy - to u jagi dopiero na przełomie 2 i 3 m-ca życia sie ujawniła, na razie i na koli i na alergie jeszcze za wcześnie.
novac no to super, ze juz lepiej sie czujesz :ico_brawa_01: pewnie ulga, ze hej, hm? mnie od dnia porodu nic nie boli, ale za to nieziemsko krwawię :ico_olaboga: z Jagą trwało max. tydzień a teraz niby się kończy, nic nie ma by po chwili fontanna poszła :ico_noniewiem:
aaa...zaraz nadrabiam zaległosci ze zdjeciami :-)
[ Dodano: 2010-02-23, 09:51 ]