25 lut 2010, 13:29
moniś haha - raczej mi się nie nudzi, ale fakt - towarzystwa mi brak na maks :ico_sorki: zmaknięta siedzę w tych czterech scianach :ico_noniewiem: ale wczoraj werandowaliśmy, dziś też zaraz będzimey to jutro na spacerek z Juniorem wybedziemy, bo pogoda przepiękna się robi :ico_brawa_01:
asiu kochan a- ale musi się faktycznie Malutka od poczatku zmagać z przeciwnosciami :ico_noniewiem: ale silna z niej dziewczynka, da radę. my tu wszystkie cały czas mocno za was obie kciuki trzymamy, musi być dobrze :-)
a ja dziś zabrałm sie za szukanie przedszkola dla Jagi w okolicach miejsca do którego sie przeprowadzamy. i fuks, bo tak jak w całym kraju zapisy sa od 1 marca, tak w jedynym publicznym przedszkolu tam zapisy są do jutra :ico_szoking: i dziś Marcin bedzie gnał zeby jeszcze papiery złożyć :-) ale raczej sznas nie ma, tam zadnych znajomosci nie mam, trzylatka gdzies wcisnąc to ekstremalny wyczyn :ico_noniewiem: chociaż dowiedziałam sie wczoraj, ze mojej cioci, która ma do mnie słabość bratowa mieszkająca w tej miejscowości właśnie jest nauczycielką, wiec może dojscie w przedszkolu też będzie miała :ico_sorki: :-D w przyszłym tygodniu pojadę do diotuni na akwkę, moze cosik się uda :-)
a jak nie to juz dzowniłam do prywatnych. są dwa, z miejscami nie ma problemu, obejrzałam w necie, wygladają nwet przyzwoicie - miesięcznie z wyżywieniem na 8 godzin musiałabym 650 zł wybulić, ale jak nie bedzie rady to bedzie trzeba :ico_noniewiem:
Tymkiem nie wiem czy moja mama d aradę sie zając, bo juz zdrowotnie u niej nienajlepiej, 60 lat robi swoje, wiec powoli za opiekunką tez bedzie trzeba sie rozglądać, bo z prawdziwego zdarzenia długo trzeba szukac :ico_noniewiem: żeby tylko wypaliły mi plany zawodowe, to jakoś sie reszta ułoży i na wszystko pieniażki sie znajdą :-) ale fakt - trzeba w tym anszym kraju sie nagimnastykowac, zeby kobieta mogła ze spokojną głową o bezpieczeństwo swoich dzieci do pracy wrócić :ico_noniewiem:
ale się wywnętrzniłam :ico_olaboga: :ico_haha_01: