19 lip 2007, 18:52
Martunia, z tym odliczaniem dni to dobry pomysł. :ico_brawa_01: A z tym nagraniem to tez super!!! Ja bym chyba nie wpadła na taki pomysł. :ico_brawa_01:
Zwierzaczki to super sprawa. Ja nie wychowywałam sie ze zwierzakami, ale odkad skonczyłam 7 lat zawsze jakies zwierzatko miałam. Koty, pieski, rybki, chomiki. Uwielbiam. :ico_haha_01: Teraz juz myslimy jakiego pieska kupic. Planujemy kupic psa jak Szymek bedzie miał ok pół roku. :ico_brawa_01: Na szczescie moj mezunio, który wychowal sie bez zwierzakow, zmienil przy mnie swoj stosunek do zwierzat. Wczesniej byly mu obojetne, teraz tez bardzo polubił, chociaz nie lubi sie z nimi spoufalac tak jak ja.
swbasia, ja Cie rozumiem. Bo jak sie mieszka w obcym kraju, gdzie co jakis czas zmieniasz mieszkanie to jest ciezko. Nie wszyscy chca wynajmowac swoje lokum dla ludzi ze zwierzakami. A szkoda, bo taki koteczek to na prawde super sprawa. :ico_brawa_01:
A brzuszek masz spory, piekniutki i okraglutki, ale ciagle dosyc wysoko. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Moj juz sie bardzo opuscił, pewnie dlatego tak non stop odwiedzam kibelek. Dzis w nocy padl jakis rekord, bo wstawalam do lazienki co 50 min z zegarkiem w reku. Nie wyspałam sie wogóle :ico_spanko:
[ Dodano: 2007-07-19, 18:55 ]
Aha, Yvone, super, ze u ginka wszystko w porzadku. :ico_brawa_01: I ty moze nie strasz tak meza, bo biedny chlopak jeszcze zawału dostanie :-D
79anita, ja dzis wstałam o 3 w nocy do lodówki bo juz z głodu umierałam. (kolacja byla o 11) :ico_szoking: Na szczescie zapchałam sie bananem i miałam spokój znowu do 9 :ico_haha_01:
Zapomniałam Wam napisac, ze mój mezus ma chore korzonki. Biedak strasznie sie meczy i nic mu nie pomaga. Nie wiem jak to bedzie, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.... :ico_olaboga: